emelievidberg

På plats

Kategori: Häst

Efter skolans slut cyklade jag snabbt hem och sen vidare till stallet. Ungefär 12.30 blev jag upphämtad av Gunvalds ägare och vi åkte till Torns. Där väntade ordföranden i Russförening med Gunvald i transporten. Vi hjälptes åt att lasta av honom och gå in i ridhuset för att vänta på veterinären. Hon kom bara någon minut senare så vi kunde göra besiktningen. Gunvald  var väldigt otålig men han blev mycket bättre mot slutet och han gick igenom helt utan anmärkningar :)
Vi lastade honom igen och begav oss sen till stallet. Han fick först komma in i sin box i några minuter och bekanta sig med alla dofter innan vi släppte ut honom i hagen bredvid de andra killarna. Såklart blev dem väldigt glada för varandra direkt, nosade på varandra och så. Efter en kvart hade dem alla tröttnat och krafsade fram gräs istället. 
När vi sen skulle ta in dem 3 timmar senare ville Gunvald inte riktigt gå in i stallet utan protesterade en bra stund innan han gick in, sen inne i boxen ville han inte äta sitt hö utan ville hellre stå och kolla runt (såklart). Om jag får lite tid över sen ikväll ska jag gå ner och titta till killarna lite :)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: