emelievidberg

Hästar på hög nivå

Kategori: Allmänt

Imorse gick vi till stallet för att rida lilla Lukas, hoppade med dock inte så mycket. Men pigg var han och svår att hålla, men det är mycket bättre med än pigg häst än en trög och seg häst. Ikväll ska jag träffa några kompisar och sen vet jag inte, har inget direkt planerat.




Jag tog mig såklart en tur och hoppade också :)
Föresten så har jag varit och handlat idag, har hittat balkläning och smycken till det, köpte även sandaler och ett annat par skor ;) Jag bara älskar nya saker!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu hade jag tänk sova, är riktigt trött och ska upp ganska tidigt så jag hinner med allt som står på mig lista. Vi hörs imorgon ;)

Sommarväder

Kategori: Allmänt




Saknar lilla Maya. Översta bilden är precis i början och den understa är från slutet av vår lilla period. Även om det kanske inte synskännde jag en jätte stor skillnad på henne. I början var hon jätte svår att tränsa, sadla och andra vardagliga saker. Hon försökte småsparka när man skule ta på benskydden, stannade och började backa om hon inte fick som hon ville. Men det tog inte lång tid innan hon fattade tycke för det som kallas att sammarbeta med en människa. Hon ville hela tiden, och inte var hon nöjd när man säppte ut henne i hagen efter ett ridpass, hon ville bara komma in på nytt. Söta hästen, om du bara hade varit kvar. Jag kan riktigt föreställa mig dig ståtlig och fin. Fina du.

Nu när det börjar bli riktigt sommarväder så borde jag väl uppdatera bloggen, kanske ny design/header som släpper in sommaren:) Det skulle verkligen pigga upp allt här. Därför så vänder jag mig till Jessica med snälla ögon, vad sägs? Tänkte plocka ut några sommriga bilder och hoppas att det blir bra :)

Kanske lite osamanhängade inlägg...

Hoppning imorgon

Kategori: Allmänt

Nu är våra "gäster" här. Har som vanligt ätit pizza, och den är så mycket godare när det görs i den nya ungen :) Har som vanligt massor att göra i helgen, baka kanelbullar, rida, göra nått kul imorgon kväll, köpa balkläning, fira min bror, städa m.m Listan kan bli så otroligt lång!

Men imorgon hade jag tänk ett hopp-pass med Lukas då det var ganska länge sen. Jag har mest fokoserat på att få honom mjuk och fin. Så några skutt skulle passa bra.

Jag är verkligen jätte trött men har inte lust att lägga mig, det är ju fredag! Ska dricka lite energidryck så kanske jag vaknar till ;)

Bilder från igårkväll

Kategori: Allmänt





Torsdag 28 april

Kategori: Allmänt

Imorgon är det äntligen fredag och sen helg:) Veckan har varit så kort eftersom vi var lediga i mådags och det gör mig bara glad. Red Lukas idag och det gick okej, inte bra och inte dåligt. Men han var ändå duktig :) Sen fick jag äntligen handla, det ekade i vårat kylskåp och jag som alltid måste ha något att äta ;)
Ska lata mig framför tv:n nu. Ses!

Trött

Kategori: Allmänt

Var skönt att ha sovmorgon till 10.15 för jag vaknade utvilad och utan huvudvärk. Var hur pigg som helst hela dagen men nu till kvällen så blev jag riktigt trött. Är så mycket i huvudet nu, saker som jag egentligen inte orkar med. Men jag överlever, som alltid och imorgon ska vi till badhuset för att simma klädsim.
Ska titta på efterlyst och sen dunsta ner i sängen. Ha det så bra, ses!
En badbild från lovet^^

Foto: Joakim

8 år!

Kategori: Allmänt

Idag fyller min pluttekanin 8 år. Det känns som jag har haft honom i en evighet men det var faktiskt inte mer än ungefär tre år sen som jag köpte honom.
 

Vilken dag

Kategori: Allmänt

Känns som om jag inte gjorde ett dugg i skolan idag. Eller så var det bara som vanligt.
Efter skolan tog jag telefonen och ringde runt till en massa företag som skulle kunna laga min kamera. Det enda företaget som lagar Nikon ligger i Solna, och jag vill verkligen inte skicka min kamera med posten ändå dit. Efter det cykla jag till stallet och tog en ridtur i det fina vädret. Jätte härligt verkligen, har saknat Flash:) Har nu hunnit duscha och äta men ska snart iväg till stallet igen, ska kvällsfodra. Och snart kommer mamma hem med kaninen igen, han har ju bott hos min mormor.

Foto: Joakim

Ta mig bort härifrån

Kategori: Allmänt

Glädjen är verkligen inte på min sida, den 22 april 01.55 dog min farfar. Jag känner att allt bara är kaos...Snälla ta mig bort ifrån allt det här.

.

Kategori: Allmänt

Jag håller på att dö, eller rättare sagt, jag vill dö. För saknaden är så stor, shit, jag visste inte att jag behövde dig så mycket...





Foto: Jag

Hemma

Kategori: Allmänt

Kom hem för ungefär en timme sen. Har hunnit packa upp datan och lite till men inte mer. Saknar ju Joakim nått extremt, och vet inte om jag kommer kunna träffa honom innan sommarlovet då jag slutar nian och han går ut gymnasiet, alltså är det mycket att göra i skolan och så.
Något som förvånade mig när jag vaknade upp på vår parkering var hur otroigt mycket mer allt har slagit ut, träden är ju helt gröna! Hos Joakim är de flesta träden fortfarande nakna och så, vilken skillnad.
Men jag ska fortsätta att packa upp och sen bara titta på tv eller nått sånt. Orkar inte med världen just nu. Känner mig extrem därför denna knasiga bild.

Foto: Joakim

Söndag

Kategori: Allmänt

Imorgon bär det av hemmåt, tråkigt :(
Men igår fick jag iaf rida på två små söta pållar, en fjording och en islandspålle:)

Nyvaken

Kategori: Allmänt

Hej på er:)
Jag vaknade nyss av att det är så fint väder ute, solen bara tränger in genom pasienerna. Ska snart gå ut för att bada lite innan frukosten, och sen ska vi antagligen iväg till västerås för att handla massa:)


Foto: Joakim

Skogen

Kategori: Allmänt


Igår var jag och Joakim i skogen och fotade. Blev massor med bilder :)


Pics

Kategori: Allmänt


Min trasiga skärm :(



Som vanigt så blir katterna fotade precis hela tiden :)



Det finns verkligen tusentals blåa blommar i trädgården, jätte roligt att springa runt och testa olika vinklar. Föresten så tog jag mitt första dopp i poolen igår, det var riktigt kallt, bara 20 grader men ändå helt okej :) Ska se om jag kan sno några bilder från Joakims kamera sen när har kommit hem :p

Gooodmorgon!

Kategori: Allmänt

Det blev ingen sovmorgon för min del som jag trodde. Tänkte sova till 9 idag då älskling kommer hem igen men jag blev klarvaken samtidigt som han gick upp vid 6 tiden så nu kan jag inte somna om :s
Men jag tar ingen skada, ska hämta mitt te nu och sen hoppa in i duschen. Kanske kommer några bilder senare, så håll koll:)
Vi ses!

Lyckat

Kategori: Allmänt

Hej  på er :)
Idag har vädret varit underbart, har varit ute och solat och bara latat mig;)
Känner mig lite misslyckad, skulle ta upp kameran under tågresan igår och upptäckte då att det var en fet spricka över halva skärmen, riktigt lyckat. Hade ju kameran uppe i fredags kväll och på lördag förmiddag var den helt paj :( Men det går fortfarande att fota med den, måste bara lämna in den sen när jag kommer hem igen.
Nu ska jag fortsätta titta på tv och sen se om det finns nått gott godis i min väska.
Ha det så bra, ses! :)

Hejdå

Kategori: Allmänt

Nu åker datan ner i väskan för snart ska jag åka :)
Hörs senare, tidigast imorgon!

Lördag morgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla :)

Visst är vädret härligt idag? Jag vaknade för en stund sen av att det var så ljust i mitt rum :) Nu ska jag äta frukost och sen fixa det sista som ska med. För innan jag ska åka till tåget ska jag och mamma häsla på min farfar på sjukhuset.
Hoppas ni får en trevlig morgon =)

Säger godnatt

Kategori: Allmänt

Godnatt alla :) Nu blir det sängen för min del, jag är jätte trött + att jag måste vara pigg imorgon för en gång skull;) Kommer såklart ett inlägg imorgonbitti men sen kommer inläggen komma ganska sällan. Jag ska ju ha lov! :)


Gammal bild från sommaren 2009 eller nått :)
Sov gott nu, hörs!

Blir aldrig klar

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen hopplös. Är inte klar på ett tag, har inte packat klart och rummet ser fortfarande ut som kaos haha^^ Har även beslutsångest, vet inte vilka kläder jag ska ta med mig:s  Men jag ska skynda mig lite så att jag snart kan gå och lägga mig, är så himla trött ju.

Lov!!!

Kategori: Allmänt

Äntligen är det lov! Som jag har längtat efter detta lov. Var helt utmattad när jag gick hem från skolan idag, trött och hängig. Men nu ska jag vila mig lite framför datan och sen är jag troligen mycket piggare :) Har massor att göra idag; städa, tvätta, packa, duscha och lämna cyklen på lagning. Undra om jag kommer hinna med allt?
Kanske hinner gå en runda med kaninen oxå, vädret är ju så fint :)

Preliminärval

Kategori: Allmänt

Kollade nyss på preliminärvalen inför gymnasiet och som det ser ut nu kommer jag gå på Polhem:) Känns riktigt bra att det blev de jag ville, hade blivit lite putt annars :)

Efter maten åkte jag och mamma till Nova för att fixa med min klocka, de slutade med att jag gick hem med två proppfulla kassar med kläder^^ Kunde helt enkelt inte låta bli :) Bikini, tjocktröja, massa linnen, örhängen m.m

Red även Lukas idag och han gick som en lite ängel. Blev dressyr i padocken och han var verkligen underbar. Han var bara en aning stark i galoppen annars skötte han sig bra:)


Panacotta

Kategori: Allmänt


Just nu sitter jag och mumsar i mig denna goda panacotta och tittar på efterlyst. Ska föröska komma i säng tidigt, har inte mått så jätte bra sen jag kom hem från skolan så behöver verkligen sova ut.
Hörs imorgon! Godnatt :)

Onsdag 13 april

Kategori: Allmänt

Hej:)

Känndes riktigt bra att bli klar med filmen en dag tidigare än vad man ska. Så imorgon har jag inget att göra eftersom allt är fixat ;)
Sitter som vanligt med huvudvärk och den vil inte försvinna :( Känns meningslöst att slösa 100 kr på att ta migränmedicin nu på eftermiddagen när det ändå inte är så mycket kvar av dagen.

Vi har fått en ny spis så måste ju prova den genom att baka något! Får se vad jag hittar på för roligt :)
Och imorgon ska jag såklart rida bästa Lukas.

För övrigt så lääängtar jag tills lördag, ska åka till Joakim då. Har dock inget internet på tåget men det får gå iaf;)

Idag

Kategori: Allmänt

Red Flash en stund nu ikväll med Emma och Gunnar. Han var ganska pigg så det var roligt :)
Har haft Np i matte, muntligt och det gick väl sådär. Sen resten av dagen har jag hållt på med en animerad film. Kan berätta att det inte är så roligt. Sen blev det ett avbrott när vi skulle spela ruggby ute i regnet^^
Nu ska jag dricka upp mitt te och sen lägga mig för att sova. Godnatt :)

Mitt hår

Kategori: Allmänt

Jag känner verkligen för att göra något nytt med mitt hår. Kanske klippa lugg eller kort som det var innan. Eller så låter jag det bara va som det är nu. Jag har beslutsångest!

Med lugg:

Kort:

Nu:

Nått år sen:


Foto: (Nedersta) Emma Tegler
Var bara tvungen att se hur jag ser ut i lugg. Och jag tror inte att jag ska klippa lugg, jag passar inte i det^^

Tulpaner

Kategori: Allmänt



Uteritten igår

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga upp lite bilder från igår. Det var bara Erica som red men jag tog några bilder iaf. De är inte redigerade men de får duga.





Foto: Jag

Rubrik

Kategori: Allmänt

Nu har söta Freja åkt hem och det känns verkligen jätte tomt här hemma. Men hon blev nog ändå glad över att få åka hem. Har tagit massor med bilder idag men har inte orkat lägga in dem på datan än så det får bli imorgon om jag hinner. Jag, mamma och Erica gick en lång runda på mossen med Lukas och freja innan maten och kan ju säga att både Lukas, Freja och mamma badade i bäcken ^^ Eller hon badade inte direkt med blev blöt upp till knäna.
Nej nu ska jag gå och pyssla med min kanin lite och sen ska jag sova.
Godnatt så länge:)

Varmt!

Kategori: Allmänt

Idag är det riktigt varmt. Termometern står på 21 grader och det är nästan helt vindstilla. Har varit ute jätte mycket med Freja och gått på mossen. Hästarna slipper sina täcken idag. Kanske skulle jag ta och rida Lukas senare ikväll när det är lite svalare? Vill inte att den här dagen ska ta slut, men riktigt skönt att det känns som sommar :)

Härligt

Kategori: Allmänt

Jag ser verkligen fram emot en kväll med härliga tjejer och ett härligt väder :) Passar ju utmärkt att vi ska grilla hemma hos M också! Nu ska jag hoppa i duschen för att sen gå på en långpromenad med Freja:)
Njut av det fina vädret nu.


Foto: Jag

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vädret är helt underbart och jag ska verkligen passa på att vara ute så mycket som möjligt idag:)
Hästarna har fått frukost och utsläppta och hunden har också fått frukost. För övrigt så väckte Freja mig halv 6 imorse och ville gå ut, som tur var lyckades jag somna om tills halv 8^^

Ännu en bild på Freja, antar att många bilder på henne kommer komma upp denna helgen:)

Fredag kväll

Kategori: Allmänt

Klockan är inte så mycket men jag håller redan på att slockna, jag skulle kunna somna direkt här. Men det har jag inte tid med. Snart ska jag bege mig ut i stormen för en sista runda med Frejs innan jag ska sova (om hon vaknar snart). Ska upp tidigt och släppa ut hästar och rasta hunden imorgonbitti, så får inte va uppe allt för länge.
Har haft sån fruktansvärt äcklig huvudvärk, ätit massa alvedon och migrän medicin men den envisas med att hålla sig kvar ;(
Nej nu ska jag se om det är nått bra på tv, hörs imorgon :)

Freja

Kategori: Allmänt

Freja kom runt 5 och det känns som om hon trivs bra. Hon ligger lugnt i sin korg som om hon alltid bott här :)

Freeedag =)

Kategori: Allmänt

Det är fredag och jag har nyligen kommit hem från skolan. Hade Np i engelska hela förmiddagen, kan ju erkänna att jag höll på att somna sista timmen så trött jag var. Men får hoppas att det går bra iaf. Känns konstigt när vår lärare säger att vi knappt har nån skola kvar, även om det är 2 månader kvar innan sommarlovet så är det massor med veckor och dagar som går bort, just nu är det iaf v.15,16,19 och sen även dagar. Sen v.21 är det cabaré. Ja allt försvinner ju, känns jätte konstigt men änå riktigt skönt att veta att det mesta är avklarat :)

Ska försöka städa mitt rum, de ser ut som om någon har rivit ner allt från hyllorna så kanske dags att plocka undan. Sen om en timme eller nått kommer Freja så får skynda mig nu.
Hörs senare :)
Mitt hår ser ut som kaos efter att jag gått hem i stormen :p

Som vanligt...

Kategori: Allmänt

...bråkade internet med mig igårkväll. Så det slutade med att jag stängde av datan och lät bli att bråka mer. Men nu funkar det :)

Blåsigt

Kategori: Allmänt

Idag blåser det otroligt mycket :O Känns som man ska blåsa bort när man går utanför dörren.
Har hunnit med ganska mycket idag, handlat, hämtat min mobil, duschat och hälsat på farfar. Nu är det bara lite repition på tyska och sen kan jag ta det lugnt^^
Imorgon så kommer en lite hund hit som heter Freja. Ska passa henne från fredagkväll till söndagkväll. Hon är en liten jakthund så får stänga dörren in till kaninen så att han inte blir uppäten. Men för att passa hunden får jag 300kr. Egentligen så behöver jag inte få betalt alls men eftersom jag får det så tackar jag inte nej:)
Hörs senare ikväll när läxan är gjord! :)
Min fina lilla mobil är äntligen lagad ^^

Så typiskt

Kategori: Allmänt

Idag var det tänkt att jag skulle jogga på idrotten men just nu tror jag att jag hellre stannar inne för att spela handboll, jag är ju lite klen av mig och vill inte springa ute i regnet.
Typiskt nog ska jag rida idag också så jag hoppas att det har slutat regna då, annars kommer jag bli lite sur faktiskt haha^^
Och jag kan ta det lugnt för jag börjar inte förän om 45 minuter :)
Ses ;)

Saknar

Kategori: Allmänt

Jag saknar att ha en häst att rida ca 3-4 gånger i veckan. Egentligen skulle jag vilja ha det så för att lättare kunna utveckla mig i min ridning och kunna satsa mer och sätta upp mål med just den hästen. För jag tycker det är svårt när jag som jag gör nu, rider Lukas en dag i veckan, medans jag inte gör nått med honom annars. Visst kan jag sätta upp mål eller tänka på vad jag vill lära mig och så men det är inte samma sak känner jag. Samtidigt så känns det inte som om jag har tid, eller är det bara jag som stressar? Har tjatat så mycket på mamma nu eftersom det inte blev att vi skulle köpa Maya men har inte kommit någonstans. Så länge får jag nöja med det jag har. Och det är ju trots allt inte så dumt att rida Flash en dag i veckan oxå :)


Min egna lilla ängel

Kategori: Allmänt


Jag känner mig otroligt ful i det korta håret och med mina häx-näsa och haka ;)

Onsdag, mitt i veckan eller?

Kategori: Allmänt

Bara jag som tycker att jag är dålig på att uppdatera? Igår orkade jag inte, jag börjar kanske bli lite lat?^^
Är fortfarande sådär jätte mega trött och orkar inte göra nått, men snart är det ett lov och då ska jag bara lata mig och verkligen sova. 
Har föresten fått en badväska av min mamma som jag hoppas att jag kommer använda nu i sommar, eller så gör jag som jag brukar göra, anväder mina gamla väskor för att jag inte är bekväm med dem nya haha :)
Annars så har jag inte så mycket för mig, men ska såklart se på efterlyst ikväll, ni missar väl inte det? :)
Vi ses!
Gammal bild, jag och mitt korta hår i bakgrunden^^

Hello :)

Kategori: Allmänt

Precis när jag kom hem från skolan så var vädret helt underbart, nu är det väl sådär. Jag vill verkligen att våren och sommaren ska komma nu, vem vill inte lixsom? ;) Får hoppas att vädret är lika bra imorgon när jag ska rida Flash.

Hur som helst så är jag som vanligt trött, jag sover verkligen jätte dåligt nu för tiden men jag får väl skylla mig själv. Jag har inget vettigt att skriva om så jag avslutar med en bild :)

Smutsgris

Kategori: Allmänt


Såhär såg den lilla busponnyn Joker ut när jag släppte ut honom igår. Jag struntade nämligen i täcket eftersom det var så varmt. Och såklart så skulle han rulla sig den lilla smutsgrisen^^


Efter att jag longerat Joker och erica ridit Lukas lät vi pållarna springa lite själva :)



Ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga kvaliten på bilderna, men jag kan faktiskt skylla på att jag inte höll i kameran en enda gång utan det skötte min mamma och syster. Fast ganska dumt av mig att inte fixa inställningarna innan dem började fotta haha^^ Så det var egentligen mest mitt fel ;)

Sunday

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte hunnit göra så mycket mer än att vaknat och ätit frukost och nu lunch. Snart ska jag och mamma åka till sjukhuset och besöka min farfar som fick åka in dit i fredags.
Måste göra lite läxa senare men annars har jag inget bestämt.

Hej

Kategori: Allmänt

Hej, det var ett tag sen sist. Igår så ville inte internet funka så det blev inga inlägg alls. Men jag var ju ändå hos min kompis och hade roligt så det gjorde ju inget. Kom hem för ca en halvtimme och jag är nästan död, men bara nästan. Är trött och helt sliten men det hjälps inte för snart måste jag till stallet med syster och sen ska jag iväg igen runt 7.
Men vi ses senare:)