emelievidberg

Gott nytt år!

Kategori: Min vardag

Önskar er alla ett gott nytt år! :) Jag och Joakim ska fixa lite hemma innan vi ska iväg. Hoppas er kväll blir en ni sent kommer att glömma! Om jag inte hinner blogga mer idag så hörs vi 2012 :)

Tävling hos Dressyrmupparna!

Kategori: Häst

Nyårsplaner

Kategori: Min vardag

Vet fortfarande inte vad vi ska göra imorgon på nyårsafton. Därför måste jag nu sätta mig ner med min man och planera vad vi ska göra. Inget planerat = Emelie får panik!

Något som jag inte tänkt på innan

Kategori: Häst

Jag har hållt på med hästar jätte länge, i flera år men jag är jätte dålig på allt som har med känt hästfolk att göra. Kan såklart dem i Sverige men knappt några andra. Hur kan det komma sig egentligen? Tanken slog mig nu när jag sitter och tittar på hoppningen på tvåan. Är det så att jag egentligen borde ha bättre koll? Får väl utbilda mig lite mer iaf ;)

När katten är törstig

Kategori: Min vardag

Går hon in på toaletten när man borstar tänderna och sätter sig i vasken. Då ska man starta vattnet och sen sitter hon och dricker därifrån i ca 10 minuter. Knaskatt :)

5 saker ni inte visste om mig

Kategori: Min vardag

  • Jag har varit ihop med min pojkvän i över tre år, men vi träffas sällan då det är 55 mil mellan oss.
  • Jag har många nya hästplaner men har svårt för att bestäma mig, antagligen för att jag är så ledsen över Dacke.
  • Jag väger just nu 49.8 kg.
  • Jag äter många gånger om dagen och då mycket.
  • Jag är överförtjust i kärleksfilmer och komedier.

Kanske inte den här gången

Kategori: Häst

Nu är det bara att vänta och se! :)

Muffins

Kategori: Min vardag


Har inte så mycket att göra om dagarna förutom att lata mig så jag passade på att baka några muffins idag. Blev ganska goda enligt mig :) Nu ska jag spela dataspel med Joakim. vi hörs!

Min vardag just nu; döda fiskar och mys

Kategori: Min vardag

Hej :) Idag åkte jag iväg för att handla igen. Men köpte bara underkläder och en mascara ;) Har precis ätit en god middag med Joakims familj och snart tänker jag äta godis :)
Imorgon händer det något som jag gärna skulle vilja vara med om. Men eftersom jag inte är hemma kan jag tyvärr inte vara med :( Men får bli när jag kommer hem istället ;)
Vet inte vad vi ska göra på nyårsafton heller ? Någon som har några tips? :p
Nej nu ska jag kila, vi hörs!

26/12

Kategori: Min vardag

Hej på er alla :) Hoppas att er jul har varit bra ;) Min var underbar och jag fick många fina julklappar som jag är jätte glad över. Fick bland annat en ny kameraväska :)
Idag startar mellandagsrean och precis som alla andra ska även jag dit, men först måste jag få tag på Joakims syster eftersom det är henne jag ska dit med;)
Vi hörs senare! :)

Jullov

Kategori: Min vardag

Nu har även lilla jag jullov :) Och redan imorgon åker jag till Joakim för att tillbringa både julafton och nyår med honom. Kommer vara borta ganska länge men skönt att komma iväg. Kommer inte uppdatera särskilt mycket men ska ändå försöka någerlunda. Ha ett bra lov alla! :)

Sista skoldagen

Kategori: Skola

Idag är det skolavslutning men först ska en svenska lektion avklaras! Tror det kommer bli mycket grammatik men sen, sen jävlar ska jag njuta av lovet haha :)
Just nu väntar jag och Julia på att lektionen ska börja (9.45)

19/12

Kategori: Min vardag

Fikade på sista lektionen idag, chokladbollar, chips, pepparkakor m.m. Mums haha :)
Nu ska jag byta om och dra ner till stallet :)

Godmorgon måndag

Kategori: Min vardag

Måste bara nämna att jag har världens gulligaste pojkvän! Igår fick jag spotify premium av honom så snart blir väl grannarna galna på mig ;)
Måndag idag och nu är det inte många dagar kvar innan lov. Har några planer under lovet och där tillkommer även plugg (av någon anledning). Men jag har tvingat mig att vara positiv ändå!
Ska börja göra mig iordning för skolan nu ;) Hörs sen!

Kategori: Shadow

Julshow

Kategori: Häst

Julshowen blev ändå ganska lyckad :) Stressigt men roligt :)

18/12

Kategori: Häst

Idag är det julshow på torns, härligt i detta väder :) Men lite mysigt att det snöar faktiskt ;) Snart kommer våra gäster och då ska vi äta (tur för jag är jättehungrig). Gick en runda med Lukas imorse, men då regnade de istället haha.

Kategori: Häst


Kategori: Häst


Ingenting på fyra ben kan vara snabbare än en häst på väg tillbaka till stallet.

Jag vill inte vara med

Kategori: Min vardag

Jag säger bara en sak, jag hatar den konsitga hostmedicinen som jag tar. Blev yr och det försvinner inte. Blir galen för det märks så fort jag rör mig en millimeter för då blir jag även illamående. Jävla skit!

Idag, imorgon och i övermorgon

Kategori: Min vardag

Go kväll :)

Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte riktigt motivationen just nu till att blogga. Statistiken bara sjunker och jag har mycket i luften nu som är på gång. Massor med saker att tänka på och som måste planeras. Om jag bara hade kunnat dela på mig och vara på flera ställen samtidigt. Hur som helst så är helgen efterlängtad och jag kommer tillbringa mycket tid i stallet och med ett projekt.
Hoppas att er helg kommer blir bra :)

Överväger

Kategori: Häst

Är det en bra eller dålig idé?

Hela två dagar kvar

Kategori: Min vardag

Godmorgon :) Fast min morgon är inte god. Jag mår inte alls bra och hostan och förkylningen gör det bara värre. Kan knappt sova om nätterna längre för jag bara hostar eller så kan jag inte andas pga förkylningen. Två dagar kvar i skolan innan helg och i helgen ska jag vara på torns och vara hjälpreda i julshowen :)

14/12

Kategori: Häst

Gick ifrån stallet i eftermiddag med väldigt tunga steg. Var svårt att ta steget ut till verkligheten igen. Kommer jag någonsin komma undan det?

Allting suger

Kategori: Allmänt

Det är så jävla orättvist.

Kategori: Häst


Det finns ingen större hemlighet än den mellan en häst och dess ryttare.

Vecka 50

Kategori: Min vardag

Idag är det skolan mellan 09.35 - 12.55. Hörs efter det :)

Söndagkväll

Kategori: Min vardag

Tips?

Kategori: Min vardag

Har ont i halsen men varken glass, te eller halstabletter hjälper. Vad mer kan jag testa?

Hela dagen

Kategori: Min vardag

Hej! Idag har jag bara småpysslat med allt. Gjort färdigt ett skolarbete, lagat mitt datafodral, städat osv. Tänkte cykla till stallet med jag orkar faktiskt inte det idag. Istället ska jag ta ett långt bad och njuta av att resten av familjen är borta :)
Efteråt ska jag leka lite med kameran ;)

En kväll i stallet med världens bästa

Kategori: Häst

Lördag 10/12

Kategori: Min vardag

Det har varit en häktig dag som vanligt. 8.00 ringde min mobil och 9 var jag i ett nytt stall för att prata med en tjej. Sen red jag och mamma ut med lilla Lukas. Direkt efter åkte vi till Nova för att kolla på några grejer. Nu har jag precis ätit och ska snart vara barnvakt och cykla till stallet. Ska ha hand om Dacke ikväll :) Tar med kameran ifall att jag skulle känna för att ta några bilder :)

Kategori: Häst


En dålig dag till häst är bättre än en bra dags fiske.

Hand i hand

Kategori: Min vardag

Jag och planering = sant! vi kommer alltid att gå hand i hand.

När allt i livet är tungt

Kategori: Min vardag

Kategori: Häst

Bara vetskapen om att vi båda har lärt oss någonting när jag har slutat rida räcker för mig.

Torsdag

Kategori: Min vardag

Underbart

Kategori: Häst


Onsdag 7 december

Kategori: Min vardag

Matteprovet är nu avklarat, gick bättre än jag trodde :)
Snart ska jag bege mig ut i regnet och cykla till stallet. Ska mocka och fodra innan jag cyklar hem igen. Tänkte sen åka dit senare igen på kvällen för att rida lilla pållen :)

Mjuka schackrutor

Kategori: Min vardag

En jättegod kaka som innehåller massor med socker. Passar bra när man är lite deppig och inte vet vart man ska ta vägen.

Kategori: Häst


När du kan räkna upp namnen på din ridskolas alla hästar i alfabetisk ordning, framlänges och baklänges, då vet du att du är fullkomligt hästtokig.

Matte

Kategori: Skola

sjättedecember

Kategori: Min vardag

Hemma nu och ätit. Nu drar pluggandet igång och tyska och matte står på schemat.
Vi hörs senare :)

Fick sovmorgon iaf

Kategori: Skola

Nu är jag färdig för att gå till skolan, men har vi nån lektion tidigt på morgonen? Nej, den är inställd så nu sitter jag här färdigfixad. Vad ska jag hitta på fram tills vi börjar? Hmh

Tacos x3

Kategori: Min vardag

Ikväll åt jag tacos för tredje dagen i rad, mums! Och jag äter en frymt stor portion jag vet haha ;)
Har ett matteprov att träna till så ska snart börja träna lite till det. Annars har dagen varit lugn och alldeles perfekt :)

4/12 Dark Liberty

Kategori: Häst

Lång dag igen

Kategori: Min vardag

Runt ett cyklade jag hem till Emma för att sen cykla till stallet. Fotade Jessica och Dacky, och efter det red jag Pahaska i ridhuset. Nu ska jag redigera lite bilder på Dacke och får se om de kommer upp någa här senare :)

Kategori: Min vardag

Igår hann jag med mycket. Kl 10 stod jag i stallet och började fixa med hästarna och mocka. Var i stallet fram tills klockan blev 4. Då var det att hämta förare och bil och köra Carissma till Malmö. Så fort jag kommit hem därifrån hoppade jag in i duschen och cyklade sen till Karin :) Det är min lördag kort sammanfattad :)
Idag har jag hunnit städa mitt rum och gjort lite läxa, men snart ska jag bege mig till stallet för en uteritt med Emma ;)

-

Kategori: Min vardag

Är så trött så vet inte vart jag ska ta vägen. Imorgon kommer det lite nya bilder och så, men nu måste jag verkligen sova. Godnatt!

Lalalalala, jag är pigg

Kategori: Min vardag

Egentligen borde jag sova men jag tror att jag stannar uppe ett tag till :) Är hungrig så ska springa till köket och äta ;)

knäppt

Kategori: Allmänt

Varför inte bara ge upp allt? Det känns bara så meningslöst...

En bild på dig och någon du älskar

Kategori: Allmänt

Dag 1: Din facebook profilbild.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: En bild från en fest du aldrig glömmer.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 5 favorit låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Bild på en tid jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: En puss- eller krambild.
Dag 14: Favorit citat.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.
Dag 17: Bild på dig och dina syskon
Dag 18: En bild på dig och någon du älskar.

Kategori: Häst


Om det skulle finnas en vackrare varelse på denna jord har den i alla fall inte setts av någon människa.

Idag

Kategori: Min vardag

Jag gillar min skitiga spegel :D

Äntligen sovmorgon

Kategori: Min vardag

För första gången på länge har jag nu fått lite sovmorgon. Istället för att gå upp halv sju, fick jag sova ändå fram till halv åtta ! :) Fast jag är ändå inte särskilt pepp på att cykla till skolan, det regnar -.-
Hur som helst så hörs vi mer under dagen. Ha en bra fredag! :)

23 dagar kvar

Kategori: Min vardag

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Har farit som en dåre de senaste dagarna och det märks nu när migränen kommer. Ska titta på tv och fika nu ;)
(Mina fötter ser ju gigantiska ut i skorna, fast att det är 38?)

Bild på dig och dina syskon

Kategori: Allmänt

Dag 1: Din facebook profilbild.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: En bild från en fest du aldrig glömmer.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 5 favorit låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Bild på en tid jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: En puss- eller krambild.
Dag 14: Favorit citat.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.
Dag 17: Bild på dig och dina syskon
Dag 18: En bild på dig och någon du älskar.

Lucia fast 10 dagar för tidigt

Kategori: Min vardag

Idag tränade vi på Lucian som är på lördag. Gick inte så värst bra, de små barnen sjöng inte ens på samma gång utan var bara i otakt. Men det får gå som det går haha.
Skrittade bara Lukas lite. När jag sen var klar var han fortfarande blöt på halsen efter regnet.

Regn

Kategori: Skola

Usch, jag måste cykla hem i regnet idag :(
Hoppas att det hinner sluta inom 30 min så jag slipper det.

1 december

Kategori: Min vardag

Tänk att det redan är första december! Hur som helst så ska jag börja göra mig iordning inför skolan. Börjar 9.45 idag, men börjar med tyska. Hoppas att ni får en underbar 1 december :)