emelievidberg

Gamla tider

Kategori: Allmänt

Nu när jag har varit med Camilla så många dagar känner jag att jag borde lägga upp några bilder. Så många minnen det finns :)

Borsökna

Kategori: Allmänt

Ut i solen

Kategori: Allmänt

Aj säger jag bara. Igår var jag med Camilla och hennes syster och några till. Åkte till en jätte fin sjö och solade och badade några timmar. Utan att tänka på det låg jag och latade mig i solen. Nu ångrar jag det för hela min rygg är fan röd och det går inte ens att ligga på ryggen. Men jag får hoppas att det röda blir brunt om några dagar. Och jag har verkligen inte lärt mig någonting av det för nu ska jag ut i solen igen fast denna gången ska jag sola magen, hur det nu ska gå ^^
Nu ska jag ut i solen, hörs :)

1

Kategori: Allmänt

27 juni

Kategori: Allmänt

Hej. Har nästan precis kommit upp från poolen och fixar med bilder från idag. Gick några timmar på stan med Camilla och vädret var underbart. Köpte bara lite hårspray och två par solglasögon^^
Bilder från idag kommer snart.

Rubriiik

Kategori: Allmänt

Jag och Joakim åkte till västerås för att handla lite saker. Egentligen behövde jag inget men det blev ändå en syddsgrejj till datorn från NetonNet och en ridjacka från Hööks. Kanske kan visa jackan imorgon, den var billig och sjukt snygg^^
Var dock lite växlande väder som man ser på bilderna, ena sekunden sken solen, andra så regnade det.
Men nu ska jag fortsätta att titta klart på filmen och så får jag se vad som händer imorgon, är ensam hemma :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Dagen började med att jag fick frukost på sängen, söta Joakim hade fixat det medans jag sov :)
Har annars inte gjort så mycket, ska snart iväg på en tur.
Hörs!

Midsommar

Kategori: Allmänt

Glad midsommar :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag tror att jag och Joakim ska hem till hans mamma lite senare idag. Ha en underbar dag så hörs vi! :)

Sommar, sommar, sommar

Kategori: Allmänt

Har lyckats vara ute två timmar medans solen var framme. Är annars ganska molnigt just nu. Läste bredvid poolen och fixade med lilla kaninen. Ska se om jag hinner städa mer nu, är alltid lika roligt att städa hemms hos någon annan ^^

Sen ettan

Kategori: Allmänt

Så många år som ni alltid har funints där, ända sen lilla ettan ^^
(och Louisa som inte kom med på bilden)

Onsdag 22 juni

Kategori: Allmänt

Hej :) I måndags kväll kom jag hem till Joakim och gjorde inte så mycket just nu. Sen igår va jag men Camilla hela dagen och jag runt på Tuna Park, spenderade lagom med pengar och fick hem, en ny jacka, bikini, byx/leggings och en mascara. Blev oerhört glad efter allt handlande :)
Idag tänker jag stanna kvar här ute på landet och lata mig, eller nej, får ta mig ut på en springtur och sen kanske städa lite.
Kaninen är ute och skuttar trost de dåliga vädret, men han tycks inte bry sig om att det regnar då och då eftersom han inte väljer att gå in i sitt "hus".
Buskaninen i våras :)

20 juni

Kategori: Allmänt

Ännu en ganska tidig morgon men jag har så himla mycket att göra. Det hade jag även igår så hann inte titta in här. Mitt finger ser just nu ut som en ganska knubbigt finger eftersom jag blev biten av en hund igår.
Hur som helst så var det tänkt att jag skulle till läkaren idag men jag tror att jag hoppar över det^^ Har ändå annat att göra som att duscha, packa, städa till kaninen(som för övrigt ska följa med mig), städa hela rummet m.m
Så nu tänker jag sätta igång istället för att sitta här och lata mig.
Ses :)
Fina hästan :)

Glädje på hög nivå!

Kategori: Allmänt

Alla foton är tagna av Emma Tegler

Uteritt

Kategori: Häst

Red ut på morgonen och även om vädret inte var perfekt så var det lagom, annars hade jag svettats ihjäl^^
Busflash var på bra humör och taggade ett antal gånger. Inte ofta det blir sån fart på lilla gubben :)
En tjockis som rullar sig ^^

Nämen

Kategori: Allmänt

Godmorgon, lördag morgon och jag har precis gått upp. Hur orkar jag? Men jag ska rida ut med Emmis en sista gång för sommaren så. Men vi hörs kanske när jag kommit hem.
Ses :)

Sjuttondejuni

Kategori: Allmänt

Idag var jag ganska tidigt i stallet för att rida Flash, Emma fanns även på plats för att foto oss och de bilderna får jag på söndag kväll :)
Om ca 2 timmar kommer jag befinna mig hos en väldigt bra kompis och tillbringa resten av kvällen där, trevligt värre :p
Hörs senare :)

Speedway

Kategori: Allmänt

Igår var jag och tittade på speedway, och shiit vilken lust jag får att köra! Men jag har verkligen inte tid för det, hästarna och skolan går som sagt före. Första gången jag fotar det också så bilderna blev verkligen jätte dåliga. Men visar några av de bästa.
Ursäkta den dåliga kvaliten men jag är sämst på att fota allt som går fort^^

Ridning 16/6

Kategori: Häst

Internet

Kategori: Allmänt

Hej på er. Det känns som evigheter sen jag var här och uppdaterade er men det beror på att internet har krånglat, och nu helt plötsligt så funkar det. Jag är just nu överlycklig :D
Ska redigera några bilder som sen ska upp här, så ha tålamod :p Knasigt hur beroende man kan vara av internet, men det är inte förän det försviner som man inser att man behöver det ^^
Hörs inom kort :)

Jordgubbar

Kategori: Allmänt

Det är andra gången för iår som jag äter jordgubbar, och det lär bli så många andra tillfällen. För jag verkligen ääälskar jordgubbar :)

Tråkmåns

Kategori: Kompisar

Just nu känner jag mig riktigt tråkig som bara sitter inne och redigerar bilder och fixar med datan. Även om det inte är jätte fint väder så borde jag gå ut. Vet bara inte vad jag ska göra ute haha. Men får se om jag ringer en kompis eller så.
Bild från avslutningen.

Fiina hästen

Kategori: Häst

Kom till stallet runt halv 8 och tog en tur på lilla hästen. Han var som vanligt super go och var på bra humör. Hade kvällsfodringen sen efteråt och nu sitter jag hemma. Vet inte vad jag ska göra imorgon för det ska tydligen bli regn :(
Hur som helst, vi hörs :)

Det är så svårt

Kategori: Allmänt

Det här med blixt är verkligen jätte svårt. Det känns som om bilderna blir lite korniga och får olika färger än dem som jag vill ha. Hur som helst så tog jag några bilder och redigerade dem.
Nu ska jag fortsätta att testa en sak i vardagsrummet. Ska bli spännande :)

Sommarbilder

Kategori: Allmänt

Här kommer sommarens första sommarlovs bilder. Jag har bestämt mig för att i sommar så ska kameran följa med överallt just för att jag ska kunna dokumentera allt som händer. Det blir så mycket roligare sen att titta tillbaka på gamla tider.
Egentligen borde jag ju gå ut eftersom det är varmt ute men nix. Jag ska ut senare ikväll för nu ska jag testa min blixt, igen. Får se om jag förstår mig på den mer den här gången^^

Första dagen

Kategori: Allmänt

Idag är det ju egentligen första dagen på sommarlovet om man räknar bort helgen. Känns riktigt härligt och vädret är väl hyffsat bra. Ska föröska ta ut kameran på en runda senare, känner att det var ett tag sen :)
Om exakt en vecka så åker jag till Joakim så denna veckan ska jag göra tusen gånger mer än vad jag brukar göra, bara så att jag hinner med allt innan jag åker :)
Vi hörs senare idag!

Idag då

Kategori: Kompisar

Idag tillbringade jag några timmar på stranden med några bra kompisar. Var trevligt men blåste lite väl mycke.
Imorgon ska jag till tandläkaren, vill inte :(
Men ja, jag har verkligen inget att skriva om så avslutar det här nu.
Hörs :)

11 juni

Kategori: Allmänt

Min present

Kategori: Allmänt

Skolavslutning idag. Kan bara säga att det var väldigt sorgligt men samtidigt så behövs ett långt och avkopplande lov. Vem behöver inte det?
Runt fem blev det middag med familjen och jag fick en liten present för att jag gått ut nian, nämligen en blixt till min kamera!
Blev jätte glad och har precis testat den, verkar bra än så länge, måste nog läsa igenom lite instruktionsböcker först innan jag kan använda den på riktigt ^^
Hur som helst så har jag umgåtts med trevligt folk på kvällen. I slutet blev det däremot lite, ja tråkigt. Okej, ska inte skriva om sånt nu.
Imorgon har jag några saker som måste göras, får se sen hur jag börjar mitt sommarlov:)

Godis

Kategori: Allmänt

Nu har jag inhandlat chips så nu tänker jag sätta mig framför tv:n och titta på criminal Minds.
Hoppas bara att det blir fint väder imorgon.
Ses :)

Torsdag 9 juni

Kategori: Allmänt

Godmorgon :)
Skolan börjar om ca 40 minuter så ska börja göra mig iordning. Har som vanligt massor att göra idag, ska till stallet, handla presenter, baka och städa mitt rum. Men det blir senare efter skolans slut.
Igår tjänade jag 500 kr på att jobba i 5 timmar, inte helt fel kan jag säga (:
Imorgon är det sista dagen i nian och det kommer bli sorgligt att lämna alla, men samtidigt ser jag fram emot att lära känna nya personer på gymnasiet. Nog om det för nu måste jag börja sminka mig ;)
Hörs kanske senare idag!
En bild i repris

Stress

Kategori: Allmänt

Hej på er. Jag är nyss hemkommen från Helsingborg. Det var mycket roligare än vad jag hade förväntat mig och vi vann alla matcher som vi spelade, känns bra :) Sen var jag tyvärr tvungen att åka hem eftersom jag ska jobba på en student om en liten stund. Däremot så stannade resten av  laget kvar för att bli bland de bästa :)
Ska hinna duscha nu innan jag ska iväg, har bara ca 30 min på mig så det är bäst att jag springer iväg.
Vi hörs! :D

Ett stoort problem

Kategori: Skola

Jag har ett problem just nu, för jag har ingen aning om vad jag ska göra. vill göra allt på en och samma gång men det går ju inte.
För övrigt så är jag helt slut efter skoldagen, spelade bandy, fotboll, handboll, bränboll och massa sånt. Inget av det är något som jag är bra på så det gick ju inte så bra. Men jag överlevde :)
Imorgon är det Helsingborg som gäller.
Hörs :)

Söderåsens Nationalpark

Kategori: Allmänt

Igår bestämde vi oss för att åka till något fint ställe så hela familjen, inklusive Joakim åkte till en nationalpark en bit från Lund. Ganska fint eller? :)

I lördes

Kategori: Allmänt

Var såklart tvungen att testa min nya hjälm samma dag som jag fick den så gick ner till stallet redan på förmiddagen:) Bjuder faktiskt på den sista bilden ;)

Tillbaka

Kategori: Allmänt

Hej på er! :)
Nu är jag tillbaka efter den långa helgen. Jag har hunnit med mycket, fylla år, tillbringa timmar på stranden, handlat, åkt till en jätte fin plats och latat mig.
Joakim åkte hem för en halvtimme sen så nu sitter jag här vid min data och ska snart cykla till stallet för att pyssla lite med Flashen.
Men innan jag sticker så tänkte jag fixa med alla bilder som jag tagit och såklart föröska lägga upp dem här.
Ses! :)

2 juni

Kategori: Häst

Även idag var Lukas underbar att rida. Det går bara bättre för varje gång och den gammla 20- åringen blir bara piggare och piggare.

Tjejkväll

Kategori: Kompisar

Vad passar bättre än att börja den lååånga helgen med en tjejkväll? Såklart kommer de bästa och jag hoppas att det kommer få mig på bättre humör :)
God mat, godis och trevligt sällskap gör mig otroligt glad.
Vi hörs när vi hörs!

Söta Alice

Kategori: Allmänt

Imorgon

Kategori: Allmänt

Imorgon kommer Joakim hit igen och stannar tills på måndag, endast för att jag fyller år på lördag. Visst är han gullig som gör det för min skull? :)
Ska snart kila iväg till skolan, och förhoppningsvis så slutar jag tidigt.
Hörs senare!