emelievidberg

Vi drar till fjällen fest hela kvällen

Kategori: Allmänt

Japp, precis som rubriken säger. Imorgon drar jag iväg till fjällen och stannar där tills på fredag. Vi ska åka upp till Joakims mammas stuga som de har där uppe. Kommer ta ca 10 timmar dit så det bär av tidigt imorgon. Såklart finns det inget internet eftersom det är mitt ute i ingenstans men det kommer nog funka, dusch finns det inte heller. Men jag ska föröska överleva :) Och som innan kommer kaninen få passning, tyvärr kan han inte åka med, han får inte plats + att två galna hundar ska med.
Om jag skulle få tillgång till internet så lovar jag att skicka in här och skriva ett litet inlägg. Men tills dess får nu ha det super bra och så ses vi! :)

Och så blev det fredag

Kategori: Allmänt

Japp, det kom en fredag till och idag fyller Joakims pappa år vilket innebär att det kommer komma lite gäster. Fast inte än ;) Det känns som om dagarna bara rinner iväg från mig, jag hatar att sommarlovet tar slut så snabbt^^
Nu ska jag se om jag kan hämta hem ett bra videoprogram :)

Gnistorna - Smedarna

Kategori: Foto

Nu har jag äntligen kollat igenom alla bilder och plockat ut dem bästa. Det var bara andra gången som jag fotade speedway och attans vad det är svårt. Därför är bilder inte alls lika roliga att titta på men jag har iaf försökt. Det var Malmö mot Eskilstuna. Det roliga är att jag själv körde i Malmös klubb innan och dessutom så när jag var runt 8-12 kollade vi alltid på matcherna och hejjade på Eskilstuna. Så det blev ett jobbigt läge när man ville hejja på båda lagen. Men som tur var blev det oavgjort 45-45 :)
Det är riktigt speciellt att höra allt muller och få grus-stänk i huvudet. Men om man är uppväxt med det så gillas det bara extra mycket ;)

Hmh

Kategori: Familj

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag trodde att jag skulle lyckas med att fixa om min blogg själv, bara för en liten stund sådär men det gick verkligen inte. Jag gjorde bort mig totalt så jag valde ett standardtema så länge. Därför hoppas jag att Emma kan fixa till den så snart som möjligt åt mig :)
Har tagit en paus just nu men innan så har jag städat och tvättat (ska fortsätta med det snart) och senare så ska jag ut på en promenad. Runt 6 blir jag upphämtad av min mamma för att sen åka vidare till speedway. Tur att vädret är så fint så jag slipper sitta och tjura haha.
Ha så bra, ses! :)

Vad händer?

Kategori: Allmänt

Hej :) Vad har ni andra för er idag? Själv har jag faktiskt ingen aning om vad vi ska göra idag. Har bara hunnit duscha och äta frukost.
Ps. Fick nyss reda på att det blir att åka till västerås idag. Får se om jag hittar nått roligt där då. Men nu måste jag skynda mig.
Hörs!

Efter regn kommer solsken

Kategori: Allmänt

Oj

Kategori: Allmänt

Det bara öser ner just nu. Himlen bara öppnade sig och det slutar aldrig? Tur att Shadow har sitt hus att hoppa in i när det regnar.
Syns inte så bra på bilden men det är mycket värre just nu.

Måndag

Kategori: Allmänt

Ska snart in till stan för att kolla runt och göra nått skojj. Vädret är ju inte toppen men det duger.
Vi hörs sen :)

Del 4; Grästorp och hem

Kategori: Allmänt

På torsdagskvällen åkte vi sen vidare och stannade på en rastplats i Grästorp för att sova. Och den var riktigt gullig med lite folk och fint runtom kring. På fredagen åkte vi hem.

Del 3; Ullared

Kategori: Allmänt

Sedan bar det av mot Ullared på onsdagen och sen sov vi på en "camping" för att sedan på torsdagen åka till Gekås för att handla :) Jag köpte lite hästsaker, parym, nagelack, lösnagar, bikini m.m.
Tog inga bilder från affären utan bara kvällen innan.

Del 2; Tylösand

Kategori: Allmänt

Nästa dag låg vi på stranden i tylösand, kan bara säga att det var svinkallt i vattnet ^^

Del 1; Varberg

Kategori: Allmänt

Kommer inte ihåg exakt ordning var vi va men jag tror vi åkte till Varberg först och kollade på fästningen som låg där. Var där på kvällen och fotade även solnedgången :)

Äntligen

Kategori: Allmänt

Hej på er :) Igår kväll kom jag hem runt 8 och under de här dagarna har vädret inte varit super, men idag skiner solen, äntligen är sommarvädret tillbaka :)
Bilder och text om vad vi har gjort kommer senare!

Hej på ett tag

Kategori: Allmänt

Nu tänker jag skriva ett litet nattinlägg innan jag ska sova. Imorgonbitti ska vi åka så kommer inte ha dit att titta in då. Håller på att packa för några dagar, vet inte exakt hur många. Därför säger jag hej på ett tag och så hörs vi när vi hörs :) Föresten så var jag på öland förra året, därför ska det bli spännande hur dena runda blir :P

Små citroner gula

Kategori: Allmänt

Vad passar bättre än att sätta sig i sängen under en filt med musik i öronen, en bra bok och en kopp te?

Fullmåne

Kategori: Allmänt

I förrgår kväll/natt när jag och Joakim kom hem var det fullmåne. Försökte få några bra bilder men det här med månen är nog inte min grej ^^

17 juli

Kategori: Joakim

Idag är det den 17 juli så lite mer än en månad kvar av lovet. Vill inte att det ska ta slut samtidigt som jag är jätte nyfiken på att börja gymnasiet :)
Idag är det städ-dag här hemma och jag ska snart gå iväg för att hjälpa Joakim. Men först ska jag läsa lite i en annorlunda bok och bara lata mig.
Och om några dagar drar jag iväg på husbilssemester med Joakims familj, ska bli intressant :)
Vi hörs! :D

Pållar

Kategori: Allmänt

Igår kväll fick jag ridsällskap av Camilla :) Vi tog en tur i skogen och det var helt underbart att få rida igen. Pigga hästar och trevligt sällskap, det gillas :D

Fika!

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara ängnat mig med att städa, baka, och lagat mat. Så därför tar jag en välförtjänt fika och sen ska jag försöka övertala Joakim att rida ut en sväng. Får se om han går med på det :)

Ivan

Kategori: Allmänt

Igår var jag och Joakim i Lissabon och badade och så. Och såklart ville Ivan vara med på några bilder :)

Lukaspukas

Kategori: Häst

Saknar den pluttklunshästen jätte mycket. Även om det är mycket att jobba med så är han så rar och underbar <3

Våga berätta

Kategori: Allmänt

Om jag bara skulle våga berätta allt. Så annorlunda mitt liv skulle vara då.

Mys en måndag

Kategori: Joakim

Har varit runt i stan lite idag, och nu ska jag plocka fram godis och dricka för jag och älsklingen ska ha lite måndagsmys framför tv:n. Hoppas ni har haft en bra dag :)

Utflykt

Kategori: Allmänt

I lördags var jag, Joakim och hans mamma iväg på en liten "utflykt". Tittade på en källa och badade, hälsade på Joakim mormor och morfar och lite så. Badstället var jätte fint med sandstrand och botten. Nu bir det kanske en tur till biblioteket.
Vi hörs :)

Trädgårdsbilder

Kategori: Allmänt

Igår

Kategori: Allmänt

Igår åkte vi först till västerås för att köpa en sak, sen hämtade vi Joakims systrar och sen åkte vi till Lissabon.

5 juli

Kategori: Allmänt

Hej :)
Jag har egentligen inte så mycket att berätta men jag har det iaf jätte bra och börjar bli friskare :D
Imorgon ska vi iväg till Lissabon så får hoppas på riktigt fint väder då. Och igår hjälpte jag till i trädgården några timmar. Får se om jag kan få ihop några sommarbilder som jag kan lägga upp sen.
Hörs så länge! :)

3 juli

Kategori: Allmänt

Hej på alla er friska där ute. Just nu har jag en riktig förkylning, halsont och hosta på det. Men jag lever och har stannat inne nästa hela dagen förutom den tid jag var på Tuna park och en liten springrunda.
Nu tror jag att jag ska slänga mig på sängen för sen blir det pizza.
Ha en bra dag, ses :)

Bakning

Kategori: Allmänt

Idag har både jag och Joakim stått i köket några timmar. Vi var först ute i trädgården och samlade upp rabarber och smultron. Sen gjorde vi smulpaj och kräm. Har inte smakat på rabarnerkrämen än men ska göra det snart.
Ses :)