emelievidberg

31 augusti

Kategori: Häst

Idag var alltså första dagen med Dacke. Och det var faktiskt jätte roligt. Kameran följde med i hopp att jag skulle kunna rida ute. Tänkte rida lite på utebanan innan jag gick in i ridhuset. Bara för att få några bra bilder. Tyvärr började det regna direkt så det blevknappt några bilder alls. Dessutom så var kameran inställd på utan blixt. Jag hade helt glömt bort att ställa in den efter vädret så det blev som det blev :( Här är en liten bild iaf :) Väl inne i ridhuset så studsade han bara iväg en gång, och blev snabbt lugn igen. Det roliga med honom är att det finns så mycket energi. Det är ju alltid roligt att leka med och försöka kontrollera :)

Längtar

Kategori: Min vardag

Jag längtar faktiskt riktigt mycket på att få åka ner till stallet. Vet inte varför men just idag känns det så bra. Är sugen på att lära känna Dacke, är sugen på att bara få träffa honom :) Mamma och kameran kommer följa med och så får vi se vad det blir för några resultat ;)
Mina första ridhus-bilder.
Innan mamma kommer hem och ska skjusa mig till stallet så ska jag läsa igenom läxan som är tills imorgon.
Hörs kanske senare! :)

En dag bland alla 365

Kategori: Min vardag

Här sitter jag och filisoferar, nej men min dag har varit ganska bra. Roligt att lära känna nya personer nästa varje dag :) Läxorna är gjorda så jag tänker inte göra ett skit mer idag. Eller jo, jag ska föröska övertala mamma att köra mig till Flädie så jag kan använda mitt presentkort  :D
Borde gå ut med hunden också men det slutar ju aldrig att regna :(
Men vi hörs senare! :)

Tack

Kategori: Allmänt

för att jag inte är mer värd än så...

Tjing

Kategori: Min vardag

Pannkakorna blev som vanligt bäst och hunden  ligger och sover sen vi kom in efter en lång runda nere på mossen.
Jag har som vanligt ont i huvudet men det går väl snart över. Imorgon är det tisdag och jag börjar ganska tidigt men det får va så ibland ;) Ska bara lata mig resten av kvällen, det har börjat bli en vana nu när jag inte har några läxor haha^^

Lite spontant

Kategori: Min vardag

Ibland så känner jag bara att jag älskar den där jobbiga hundvalpen som är så fruktansvärt pigg, och jag älskar mina vänner. Nu; steka pannkakor! :)

Blondie

Kategori: Foto

Jag har faktiskt varit blond en gång i tiden ^^

Söndag idag, en annan dag imorgon

Kategori: Min vardag

Söndag, och det innebär skola imorgon, jag som tyckte helgen kunde vara några dagar längre :( Jag har helt glömt bort att säga att det gick jätte bra när jag provred Dacke i fredags, ganska pigg men ändå härlig. Ska bli roligt att lära känna den hästen. Och om jag fjäskar för Emma så har hon kanske en bra bild på oss som jag skulle kunna visa här :)
Nu ska jag hitta på annat skojj, som t.ex. städa mitt rum :D

Kategori: Min vardag

Vem sa att livet var enkelt, vem sa att tiden läker alla sår? Vem sjuttsingen sa att det går över när man gifter sig? Gud så fel den personen har, vart har den fått de utrycken ifrån? Allt bara krisar sig...

Kategori: Foto

Det är så roligt att titta på gammla bilder :) Det påminner en om allt man gjort och hur roligt det varit.
Hittade bilder från vintern 2008 som jag letat jätte mycket efter.
Här är en från våra musikaliska bilder :) Kommer komma flera senare.

Lördag

Kategori: Min vardag

Det är inte okej att bli väckt av åskan en lördagsmorgon kl 07.00 för att sen inte kunna somna om igen. Usch säger jag bara, fick gå upp vid 8 sen så jag är hur trött som helst.
Har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på idag, visste ju innan men det blev ändrade planer. En aning trassligt och rörigt här hemma så ska kanske bara ta det lugnt idag?
Igår var jag med Emma på kvällen och därav bilden ^^
Hörs ;)

Lång dag

Kategori: Min vardag

Idag har det varit en ganska lång dag. Hade tre lektioner i skolan och på lunchen var jag ju tvungen att cykla hem för att gå ut med hunden.
Sen cykla jag till stallet för att rida Lukas, tråkigt nog blev det inte som jag tänkt mig eftersom någon redan ridit honom så han var svettig. Därför tog jag bara över honom och red i ca 20 min. Skrittade mest igenom honom och tränande på att flytta honom i sidled. Får hoppas att det blir bättre nästa gång.
Åkte en sväng till min mormor för att sedan avsluta dagen i hundparken med en glad och smutsig hund.
Imorgon börjar jag inte förens 11.15 så har ganska mycket tid här hemma. Sen efter skolan nån gång så ska jag rida Dacke för första gången.
Och helgen ser just nu ganska fullspäckad ut, som vanligt ;)
Ha det super duper bra så återkommer jag någon gång imorgon:)

24/8

Kategori: Allmänt

Sitter här med huvudvärk och har inget att berätta förutom att jag har en hund Alice bredvid mig. Återkommer sen när jag har nått mer intressantare att berätta om.

Tisdag

Kategori: Skola

Hej på er :)
Det har varit jätte fint väder hela dagen och det har ju inte varit så tokigt. Idag började vi med lektionerna och det var en aning intressant. På tyskan satt vi mest och lyssnade, sen på historia fick vi bara lite information och sen blev vi släppta någon timme för tidigt. Sen på matten så fick vi göra en diagnos.
Och nu sitter jag här, läxan är gjord och joakim är i andra änden av telefonen.
Senare ikväll blir det att handla smink och sen övningsköra.
Ses :)

SA1K

Kategori: Skola

Första dagen var helt okej. Pirrigt och nervöst och det var knappt någon man kände. Men det gick iaf och jag tror verkligen att jag kommer trivas. Schemat är också ganska okej. Datorerna får vi om ca en månad och det är ca 3-4 lektioner varje dag. Får berätta mer senare :)
Ses.

Ingen bild nä

Kategori: Allmänt

Hej. Måste bara smyga in här. Kom hem idag runt halv 4 och sen dess har jag packat upp en massa saker, handlat och fixat med allt sånt nödvändigt.
Och imorgon är det först dagen på gymnasiet, spännande och väldigt nervöst ^^
Nu ska jag fixa ännu mer och sen lovar jag att uppdatera bättre imorgon.

Mini kopia

Kategori: Allmänt

Ibland tror jag nästan att jag är en mini kopia av jessica haha^^ Var på affären nyss och sa till Joakim att han fick dricka så mycket cola han ville men om han rörde min pepsi så skulle han få se på.... haha :)
Nej nu ska jag äta godis.
Ses :)

Ett lila hus

Kategori: Shadow

Även i ösregner överväger han med att sitta uppepå sitt lila hus.

Bortblåst

Kategori: Familj

De senaste nätterna har jag sovit jätte dåligt. Så just nu sitter jag nästa och somnar. Idag är det en sån mittimellan dag. Det regnar inte men det är inte heller varmt. Igår blev min syster opererad så idag ska jag dit igen. Hoppas att ingen stör sig på att jag skriver om lite mer personliga saker?
Har annars inget planerat så allt blir som det blir.
Ses! :)

Söndag

Kategori: Familj

Idag har jag bara latat mig, duschat och suttit framför datan. Håller på att baka bullar och de är på jäsning just nu, tur för mig för jag börjar bli hungrig^^
Senare ska jag till Erica igen, hon blev kvar på sjukhuset några nätter till, det är inget allvarigt som hänt, hon har bara väldigt ont i magen och de hittar inte felet.
Nu ska jag kila till köket igen. Ses:)

Iväg

Kategori: Allmänt

Nu ska jag bege mig iväg till sjukhuset för att hälsa på min syster som är inlagd. Senare ska jag och Joakim till hans mamma.
Hopppas ni får en härlig lördag. Hörs :)

13 augusti

Kategori: Joakim

Igår kväll efter pizzan och tv tittande gick jag och Joakim ut till poolen för att ta ett kvällsdopp. Kallt men ändå lagom. Gillar hur poolen ser ut på natten med lampan tänd. Massa mys :)
Får se vad jag hittar på idag. Ses!

Kategori: Joakim


En vecka kvar

Kategori: Familj

Hej.
På vift ute i hamocken^^
Om en vecka åker jag och min familj hem till Lund igen för att återgå till det normala. Och som vanligt vill jag såklart inte åka ifrån Joakim. Rädd är jag för att jag kommer ha så mycket att göra när jag börjar skolan att vi inte kommer att kunna träffas lika ofta. Och dessutom så ska Joakim plugga vidare nu när han slutat gymnasiet. Hur som helst så ska jag njuta av den sista veckan som jag har kvar här och låta den bli den absolut bästa vecka!
Kan även berätta att jag och Joakim åkte till skogs igårkväll och åt middag med familj och släktingar. Senare gick jag iväg på en liten tur med min mamma och några andra. Vi blev guidade runt till ett kloster i närheten och jag fick lära mig massa nytt, älskar historia! :)
Sen sov vi över och kom hem för en timme sen.
Eftersom det är fredag idag så blir det pizza och mys framför en bra film.
Hoppas ni får en bra fredagkväll :)

Old

Kategori: Foto

New

Kategori: Foto

Kategori: Häst

Foto: Emma Tegler

Torsdag 11 augusti

Kategori: Allmänt

Usch jag räknar bara ner till skolstarten och jag vill verkligen inte hem, samtidigt så är jag ju nyfiken. Men nej, jag är inte sugen på att sätta mig i skolbänken igen :( Däremot så hoppas jag på att när jag väl kommer dit så kommer jag att trivas.
Föresten så regnar det inte idag, vilket är positivt, igår så rengade i stort sett hela dagen och åskade rejält. Därför hoppas jag på att det kanske kan bli en tält övernattning på en liten ö? Får se om de andra vill samma som jag ;)
Annars så har jag inget annat på hjärtat.
Ses! :)

Gammal bild

Kategori: Foto

En bild som Joakim tog på mig för ett tag sen. Godisråttan är i farten igen och äter en macka med nutella på ^^

Kategori: Häst

Hästar är som änlgar fast utan vingar.

Gottegris

Kategori: Allmänt

Jag är en rikitg gottegris. Just nu är Joakim och John iväg på motorcyklen för att handla godis och energidricka till mig. Antar att dem handlar till sig själva oxå :) Hoppas sen att dem går med på att titta på komissare Späck. Det är min absoluta favorit film just nu:)
Men nu ska jag passa på att städa undan alla kläder på golvet :)

Myspys

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag bekvämt i en fotölj och tittar på simpsons samtidigt som jag kickar runt på lite bloggar och så. Har precis badat i poolen, och kallt var det, endast 28 grader.
Hoppas att ni har en bra kväll.
Ses! :)

En gammal bild

Kategori: Häst

Ni får ursäkta för hur hon ser ut. Mager och inga muskler men hon tappade allt på hösten och hade dessutom fått ett föl under sommaren. Hon gick med täcke dygnet runt och fick massor med mat.
Men den här pållen (Casandra Star) var den som lärde mig grunderna. När jag galopperade med henne gick alla andra in, de ville inte se på när jag ramlade av. Tur att jag aldrig gjorde det :)

Varför kan jag inte sluta skratta?

Kategori: Allmänt

Kategori: Häst

Allt som börjar i höst

Kategori: Häst

Om ca 2 veckor börjar skolan igen. Fast det är lite annorlunda, jag ska inte tillbaka till gammla Gunnesbo utan jag ska istället sticka hela vägen till Polhem för att börja på något nytt. Det blir även lite annorlunda med hästarna eftersom Flash har flyttat till Usa. Som det ser ut nu så ska jag ha Lukas som vanligt en dag i veckan och Dark Liberty (Dacke) blir istället för Flash. Dacke ägs av Jessica (http://jessicaahlgren.blogg.se/) och är inte så gammal. Busig och galen, precis som sin ägare^^ Har inte så mycket mer att skriva eftersom jag inte känner honom så bra.
Om det funkar mellan mig och Dacke så kommer jag ha honom 1-2 gånger i veckan. Ska bli spännade att få jobba med en lite yngre häst igen. Var ju ett tag sen :)

Nytt på hästfronten

Kategori: Häst

Det är inte ofta jag köper hästgrejer eftersom jag bara är medryttare på hästar. Men nu har jag köpt lite saker. Tänkte även visa jackan som jag köpte i början av sommaren.
(Kassa bilder vet)
Ridjacka från hööks

Ländtäcke

Schabrak

Tjenix

Kategori: Häst

Här är jag igen. Ni blir helt enkelt inte av med mig ;)
Och idag känner jag för att prata om hästar, det var ju så länge sen. Tyvärr har jag ingen häst att prata om så därför tänkte jag berätta hur jag ska göra med hästandet nu när jag börjar gymnasiet.
Men innan dess tänkte jag ta lite bilder så jag återkommer om en stund :)

Drar till skogs

Kategori: Familj

Som rubriken, nu drar jag till skogs för att umgås med min familj och kommer antagligen hem imorgon förmiddag eller nått sånt :) Kameran följer med så ska se vad jag kan hitta på. Så därför hörs vi imorgon! :D

Tråkväder

Kategori: Allmänt

Usch vilket tråkigt väder det är idag :( Jag som var sugen på att åka motorcykel med Joakim och så ösregnar det. Så det får bli något annat idag, vad vet jag inte än ;)
Vi hörs :)

Norge

Kategori: Foto

Åreskutan

Kategori: Foto

Sveriges tredje högsta berg.

Vattenfall

Kategori: Allmänt

Ristafallet

Kategori: Allmänt

Orkar inte skriva en massa saker utan jag lägge rupp bilder istället :)

En vecka

Kategori: Allmänt

Hej :) Efter en hel vecka så är jag nu tillbaka. Har träningsverk i hela kroppen och mina handleder är lite ringrostinga. Men jag mår toppen och har massor med fina bilder att visa så nu ska jag bara kolla igenom alla och redigera dem sen återkommer jag :)