emelievidberg

Hål timme

Kategori: Min vardag

Har haft tre timmars håla så jag smet hem och ska nu äta lunch med Joakim :)

Du och jag

Kategori: Joakim

Helgen

Kategori: Min vardag

Har jag dålig humor eller?

Kategori: Min vardag

Lite sådär

Kategori: Min vardag

Vad händer i mitt liv just nu egentligen?
Det är lite mer än tre veckor kvar innan jag går ut ettan :) Innan dess har jag några till prov (ca 4st + 2 NP) och redovisningar att ta mig igenom. Annars så är lektionerna ganska slappa då vi oftast är klara med allt i kursen och bara kör på lite allmänt.
image description
Hästen skadade sig tyvärr igår, inte allvarligt men ändå så pass att han inte är fullt som han brukar. Idag var han lite halt från och till så får se hur det blir imorgon, om det är ytterst lite så ska jag föröska att skritta honom för hand eller något liknande. Så länge det inte blir värre och är bra inom en snar tid så är jag nöjd :)
Min helg kommer sen även bli dunderbra. Det börjar med att jag ska rida Exo på morgonen innan skolan. Efter skolans slut kommer Joakim hit :) Senare på fredag kommer även två kompisar och vi ska ha en riktigt trevlig kväll men massa mat och godis ^^  Lördag bjuder på att pyssla med hästen och umgås med Joakim. Och på söndag detsamma men dock måste även lite plugg få plats ;)
Seeeen har jag även lite planer till sommaren :) Än så länge vet jag att jag ska jobba i stallet i tre veckor, dessutom ska jag kanske ha ett jobb till samtidigt som stalljobbet :) Efter jobb sticker jag till Joakim för att sen vara fotograf på min mammas bröllop som är den 28/7. Där innan och efter har jag lite funderingar på vad jag och Joakim ska hitta på :)

22/5

Kategori: Häst

Igår red jag Exo första gången själv, så det var andra gången jag satt på honom. Hmm, han är hög som ett hus så trots pall var jag tvungen att sträcka på mig för att kunna lägga på sadeln ordentligt ^^
Trots storleken gick det bra och jag hade iaf kul igår när jag red runt på honom :)

Hata är ett starkt ord, men jag gillar verkligen, verkligen inte dig

Kategori: Funderingar

Glädje

Kategori: Joakim

Glädje för mig är när killen ringer och säger att han kommer till mig på fredag! :)

Fint väder! :)

Kategori: Min vardag

Haha <3

Kategori: Joakim

Emelie: tycker du att jag är störd?
Joakim: hm, ja lite störd är du.
Haha jag älskar dig din tok :) <3

Motionerar fläsket

Kategori: Min vardag

<3

Kategori: Häst

Jag har saknat dig!

Kategori: Häst

Jag har verkligen saknat att rida Lukas, så passade på idag. Lycka säger jag bara!

Max 18/5

Kategori: Häst

Gärna för mig

Kategori: Min vardag

Ser fram emot veckan om det ska bli såhär varmt :)

♥ 27/10 - 2008 ♥

Kategori: Joakim

Så många dagar jag har spenderat med Joakim de senaste åren, och jag ångrar verkligen inget!
Hösten 2008
Första veckan som vi var tillsammans var väldigt speciell men den roligaste jag hade haft på väldigt länge då jag var med Joakim och hans syster. Den första dagen visste jag inte att vårat förhållande skulle hålla såhär länge :)
Sommaren 2009
Tiden gick fort och plötsligt var det sommarlov och jag spenderade många veckor hemma hos Joakim. Det var en underbar sommar, med en underbar pojkvän :) Och av någon anledning så blev jag lite dålig på att fotografera mellan 2009 och 2010 så inte förens i slutet av 2010 blev det flera bilder.
Sommaren 2010
För varje dag så blir vi bara bättre och bättre vänner, så inte bara nog att han är min kille, han är även en av mina bästa vänner och har varit det länge nu. Vid den här tidpunkten lekte livet med oss och vi körde bara med, han och jag <3
Hösten 2010



Tror att vid den här tidpunkten blev hans familj van vid att jag alltid kom på varje lov och det var inget som var konstigt med det. Jag blev allt mer van vid att jag "var hemma" när jag var hemma hos Joakim.
Julen 2010


Nya året 2011




Tiden bara gick och gick och vi blev fortfarande lyckligare och lyckligare. Vid den tidpunkten var han den enda jag kunde lita på och säga allt till. Han var mig skyddsängels som hjälpte mig ur den otroligt djupa svackan jag hade. Han hjälpte mig, och det betydde allt för mig.
Våren 2011






Om jag inte har helt fel för mig så tog Joakim motorcykel körkort 2011 och jag fick åka med honom överallt. Kan bara säga att jag älskar att åka motorcykel, speciellt med den killen ;)
Sommaren 2011




Den senaste sommaren blev helt underbar då jag reste massor i Sverige med Joakim. Vi gjorde alltså massor med saker, samtidigt som vi bara va hemma hos honom och latade oss i poolen :)
Hösten 2011

Denna hösten var jag sådär jätte seg ingen på att fotografera och det blev inte alls många bilder :(
Julen 2011 -2012



Våren 2012



Senast jag och Joakim träffades var alltså på påsklovet i april. Och det var ett underbart lov, men tråkigt att vi än inte har träffats igen. Och det dröjer antagligen mycket längre då vi båda är väldigt upptagna just nu med skola och företag osv. Men jag räknar ner dagarna tills vi får träffas igen. För vi blir helt enkelt inte av med varandra på länge :)

Speedway 17/5

Kategori: Min vardag

Idag åkte vi till Malmö för att kolla på Gnistorna - Örnarna och gnistorna tog det med 50-40 :) Och det var roligt att sitta på läktaren och titta, men ångrar lite att jag inte fortsatte att köra själv :/

Max och Exo del I

Kategori: Häst

Hoppträning 12/5

Kategori: Häst

Långhelg

Kategori: Min vardag

Imorgon ska jag rida med Jessica, vilket betyder massa häst på förmiddagen - gillas och uppskattas. Sen ska mamma släpa med mig för att träna innan jag får slänga mig in i havet av skolarbeten. Resterande dagar kommer så liknande ut med häst och skola på schemat. Men jag lovar att det kommer ganska mycket bilder iaf :D

Nattsällskap

Kategori: Min vardag

För en gångs skull har jag lite sällskap inatt :)

 

Glad tjej

Kategori: Allmänt

Gissa om jag är glad nu. När jag kom hem hittade jag detta i brevlådan, alltså jag ska jobba tre veckor i sommar, i stallet där min häst står! Överlycklig tjej här ;)

Några bra

Kategori: Min vardag

En månad kvar

Kategori: Skola

Om exakt en månad har jag gått på Polhem i ett år. Och om jag ska vara ärlig så känns det som två månader och inte ett år. Har jag gjort mycket under det första året då? Nej, det kanna iaf inte som det ;)

15 maj

Kategori: Funderingar

Min ögonsten

Kategori: Häst

1.05 m

Kategori: Häst

Han är så snygg!

Kategori: Häst

Ibland undrar jag om detta verkligen är Max, han går ju för snyggt! :)

Aldrig mera

Kategori: Shopping

Nej jag ska aldrig mera köpa en vit jacka. Jo det är ju snyggt men smink som fastnar i luvan går sen inte bort i tvätten :/ usch vad ful den är och massa bortslängda pengar :(

Hästen idag

Kategori: Häst

Say what?

Kategori: Skola

Idag på engelska lektionen så skulle läraren hjälpa mig, och när han såg min bakgrundsbild på datorn så utbrast han: "Is that a horse? They are sooooo evil" varav jag brast i skratt och förklarade att Max var en jätte snäll häst. Dock höll han inte med mig utan sa att om man tittade på en häst på ett speciellt sätt så sparkades dem. Inte undra på att jag satt och skrattade resten av lektionen ;)

En ledig tisdag

Kategori: Min vardag


Livet suger

Kategori: Allmänt

Är det såhär det ska vara?

Kategori: Allmänt

Varför blir jag alltid så glad när du är i närheten? Och varför kommer alltid den där pirrande känslan tillbaka varje gång jag ser dig komma gående?

Nu matte NP

Kategori: Skola

Fick nyss redan på att vi ska ha muntliga nationella, idag just nu, kul! :(

Min och Max första runda

Kategori: Häst

Ja, idag var det min och Max's tur att för första gången komma ut för en liten tävling. Detta var alltså första gången Max kom ut på det här sättet och han skötte sig bra.
Runt 10 landade transporten i stallet så det bar av ca en kvart senare. Såklart var han stressad och stissig när han kom ut ur transporten så han gjorde några glädjeskutt men lugnade ner sig ganska snabbt. Jag ledde runt honom rätt mycket för att han skulle bli van och se sig om, och han var inte tyst en minut kan jag säga ;)
Jag satte sen upp för att rida fram honom i mellan ridhuset. Det började bra men sen upptäckte vi att den andra hästen som också var där inne var ett sto. Och precis när vi får reda på det så börjar såklart Max studsa och stegra men lugnade sig även här ganska snabbt. Efter det fick vi ridhuset för oss själva och vi kunde även hoppa fram där istället för i stora ridhuset bland alla andra.
Jaaa, och sen var det ju min tur att hoppa banan, blev att jag hoppade 60 och 70 cm istället för 50 och 60, och det är jag väldigt glad för. Första rundan gick sisådär, han var felfri, men jag satt som en kratta och han stannade nästan framför varje hinder innan han hoppade det. Men riktigt stolt var jag ändå över honom. Nästa runda sen började inte bra, vi kom mot första hindret och så gnäggade en häst i närheten vilket gjorde honom nyfiken på annat så han tog två steg i sidled och jag han inte fånga upp honom och styra på hindret så det blev en vägran. Jag gjorde en volt och kom på det igen och då funkade allt bättre och sen flöt banan på som förra rundan, dock kom vi lite konstigt på hinder 4 vilket resulterade i ett nedslag på nr 5. 
Så jag är grymt nöjd med denna dagen, nöjd med hästen, nöjd med sällskapet och ja, jag är nöjd med allt. Och nu är det bara åter att jag tränar och så får vi se vad framtiden har att bjuda på.
Kan för övrigt påpeka att när jag kom hem var jag så glad över hästens insats att jag inte kunde hålla inne det, glädjetårarna bara sprutade! :)

Jag säger det igen, jag har världens bästa häst!

Kategori: Häst

So call me maybe

Kategori: Foto

P&J

Kategori: Häst

Imorgon ska jag och Max ut för första gången tsm, blir bara 50 och 60 och sen får vi se hur det går. Så länge han inte vägrar ut oss eller liknande så kommer jag att vara nöjd ^^ 
Har för övrigt tillbringat många timmar i stallet idag och här är lite av resultatet ;)
Finaste<3

Min fina

Kategori: Funderingar

Närhet och värme, det saknar jag till tusen just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är en hel evighet tills jag träffar Joakim igen. Det dröjer ändå tills juli månad, så jag kommer ju hinna dö av längtan innan dess :(

Bränt mig?

Kategori: Min vardag

Ignorera mig och så men jag blev lite röd i torsdags iaf :)

Några oredigerade

Kategori: Häst

Nä, jag är på tok för trött för att redigera bilder just nu, så det får bli orginal! :)

Heja Polhem!

Kategori: Skola

Var på super bowl idag med Julia för att se Polhem spela mot spyka, blev glatt överraskad när Polhem även vann med 6-11 !:) heja Polhem :)

Söta pållen

Kategori: Häst

Från ridpasset idag.

19 grader

Kategori: Min vardag

Nu är ett nationellt prov till avklarat och två vanligs lektioner återstår, sen bär det av till stallet för att sitta där och sega några timmar ;)

Precis

Kategori: Allmänt

Onsdag 2/5

Kategori: Min vardag

Dagen har bjudit på väldigt mycket, både skratt och annat. Men vädret är på topp och det mesta flyter iaf på så jag ska inte klaga för mycket. Jag borde kanske börja leva i nuet istället för att tänka på allt som kan hända osv? ;) Hur som helst bjuder kommande dagar på massor med aktiviteter :)
Ha det bra! :)

Att jag längtar!

Kategori: Min vardag

Det fina vädret får mig på stålande humör och jag längtar verkligen till sommaren!:)

Jag saknar dig

Kategori: Joakim


Det är verkligen vår

Kategori: Min vardag

Kan ju berätta att min Valborg blev väldigt trevlig och kanske lärde jag känna någon ny, mer än så finns det nog inte att säga förutom att mina kompisar är bäst :)
Idag fyller brodern 21 och det ska såklart firas så snart kommer lite gäster osv, jag själv går klädd i sommarkläder och hoppas på att vädret kommer fortsätta i denna riktning! :)