emelievidberg

Done

Kategori: Allmänt

Då var det gjort. Har pratat om hästen nu och vet lite mer

Redan på onsdag ska hon iväg och besiktigas (antagligen i flyinge) och sen kommer hon tillbaka till stallet som vanligt. Alltså kan jag rida eller åtminstone ta hand om henne och gosa massor på torsdag. Sen om hon går igenom komemr hon antagligen åka så fort som ägaren kan och det passar.

Även om jag bara ridit henne i ett halvår så är jag helt fast. Den underbara hästen är ju så otroligt charmig! Om jag bara skulle få bestäma skulle hon bli min och mammas, och dela henne med Lena. Men den planen gick i kras, någon annan hann före. Tusan skit också, vad ska jag nu ta mig till utan det underbara verket?!



Ses

Hästprat

Kategori: Allmänt

Ska snart bege mig till stallet för att prata med Lena om Maya. Ska få reda på lite mer om när och så. Och jag hoppas verkligen inte på att det är sant. Jag orkar inte att hon ska tas ifån mig. Den underbara lilla hästen. Jag vill ju så gärna ha kvar henne. Iaf, uppdaterar senare om vad som kommer hända med henne.




.

Kategori: Allmänt




Foto och redigering: Jag

Söndag 30 Januari

Kategori: Allmänt

Har hunnit med att göra ganska mycket idag. I förmiddags red jag ut med Emma, och det var verkligen fint väder. Solen sken precis hela tiden och det var inte alls kallt ute. När jag kom hem bakade jag bröd och åt sen som mellanmål :) Efter det fotograferade jag lillasyster som skulle skicka iväg en bild på sig själv. Efter det blev jag såklart sugen på att gå ner på mossen och fotografera solnedgången. Och nu sitter jag här vid datorn och skriver kanske min sista labb-rapport (enligt min lärare) i nian.

Och Maya har antagligen fått en ny ägare. Hon ska besiktigas nu vecka 5 och sen ska hon iväg på prov. Orkar inte tänka mer på det. Kanske inte ens hinner rida henne på torsdag innan hon åker :(

Ledigt

Kategori: Allmänt

Tog ledigt från bloggen igår. Satt faktiskt inte alls mycket vid datorn. Istället var jag i stallet och med mina kompisar:) Ska snart cykla hem till Emma så att vi sen kan ha följe till stallet. Blir en uteritt i det fina vädret(eller är det fint? Jag har nämligen inte tittat ut).

Efter stallet blir det massa läxa. Ses :)

Imorgon...är imorgon

Kategori: Allmänt

Sitter nästan och somnar trots att klockan inte är så mycket. Imorgon blir det stallet och ska använda mig av alla nya hästgrejer som jag fått av mamma. Ska bli roligt :) På kvällen blir det tjejkväll och tacos står på menyn.

Att ha smålockigt hår på heltid skulle inte vara helt fel.


Godnatt.


Fredag vecka 4

Kategori: Allmänt

Var på gymnasiemässa idag på arenan. Fick några tips och det står nu mellan tre skolor. Den jag helst vill gå på är polhem, sen Mikael Teoretiska och sista valet (eller vad man ska kalla det) blir katte. Men innan jag bestämer mig helt blir det fler öppna hus att gå på. Jag blev dessutom intervjuad av svt när jag var där. En aning pinsamt om jag får säga det själv :)

Som vanligt så står pizza och Let's Dance på schemat, och imorgon + söndag ridning!
Hörs :)

Solnedgång

Kategori: Allmänt

Har redigerat några av bilderna nu. Har mest ändrat så att man ser Maya som en siluett. Blev det  bra?








Foto: Jag
Redigering: Jag

Det går bara upp och ner, precis hela tiden

Kategori: Allmänt

Hela dagen i helhet har varit sådär. Sedan studvis har det varit jätte bra och sen ibland har det känts som om allt bara ska rasa. Var ganska pigg och glad imorse, sen under skoldagen var det mindre bra. Sen efter skolan när jag va i stallet med Emma gick det upp igen. Allt blir så rörigt när det är så olika. Varför kan jag inte bara vara glad hela dagen, eller sur? Antingen eller liksom.

Hur som helst så sitter har jag huvudvärk som vanligt. Men lite glad är jag ändå, mamma kom nämligen hem med lite saker från hööks idag :) Hon hade köpt allt möjligt, från reflexer, till ridbyxor och annat. Ibland kan mammor vara ganska snälla :p

Red inte Maya idag. Det började bli alldeles för mörkt och dessutom ville jag använda kameran lite. Så Emma och jag fottade Maya i solnedgången. I början var hon tråkig och bara stod stilla och hängde men sen blev det lite liv i henne :) Men att fotta samtidigt med Emma blir lätt att det leder till att man känner sig i underläge. Jag fick inte en enda bild som jag blev helt nöjd med faktiskt. Men men. Ska redigera bilderna nu och se om det blir nått bra av det.

Ses snart igen :)

Onsdag

Kategori: Allmänt

Tre dagar har gått, två kvar innan helg :)
Hela dagen idag har jag gått runt och varit hur trött som helst. Det kanske inte har märkts så mycket men det känns iallafall nu. Hela huvudet är tungt och jag vill bara luta det mot något. Mår fortfarande illa sen jag åt osten i skolan (jag hatar ost men tvingar i mig det ändå).  Jag har ändå lyckats bli klar med all engelsk läxa och påbörjat tyksan. Just nu orkar jag inte mer så får väl göra ett nytt försökt efter maten.

Läste ut boken jag lånat av Emma, Digital Fotografi av Scott Kellby. Gillar hans stil att framföra saker på ett roligt sätt samtdigt som man lär sig. Har fått en massa bra tips men nu ska jag gå och tigga om bok 2^^

Får se om det kommer ett roligare inlägg senare ikväll.
Ses :)

Blogg.se

Kategori: Allmänt

Jag börjar faktiskt bli väldigt trött på blogg.se nu. Det känns som om inget funkar just nu. Kommer hela tiden upp att sidan inte kan visas. Konstigt eftersom jag kan komma in på vilka andra sidor som helst förutom blogg.se och de som har sina bloggar där. Hmh. Men nu har jag iaf äntligen kommit in så tänkte att det fick bli ett litet kort inlägg.

Red Flash idag. Red på utebanan i ca 50 min och det gick väl som vanligt, ganska bra och han såg ut som en kamel. Jag har jätte svårt för att få honom att gå rakt när man har kortare tyglar. Han bara åker ut åt alla möjliga håll. Hur ska jag kunna förbättra det här? Hmm, nått att tänka på.

Annars har jag inte så mycket mer att säga. Mamma har inskaffat nytt hårfärg till mig så snart har jag riktigt brunt hår istället för ja, vad det nu är^^ Slinogrna kommer såklart att rycka men så får det bli.

Fick föresten en försenad julklapp av min mormor som bestod av en munktröja, en hello kitty t-shirt och 300 kr. Väldigt snällt och behövande just nu :)

Nej nu ska jag kila ner i sängen. Godnatt alla =)

Sängis nu va

Kategori: Allmänt

Har nu varit ute och sprungit 3 km. Var ju mer än en vecka sen sist (och förlåt Emma, jag glömde helt att kontakta dig innan jag började).
Det tog mig hela 22 minuter att springa vilket är på tok för länge. Men min plan är att jag sakta bygger upp en grundkondition och sen ska jag börja tänka på tiden.
Tänkte sova nu. Godnatt :)

TjugoFjärdeJanuariTvåtusenElva

Kategori: Allmänt

Då påbörjas den tredje skolveckan då. Just nu är det ganska lugnt på schemat men nästa vecka blir det värre men svenska prov. Sen blir det nationella v 6. Hur ska jag orka?

Slutade två idag så har hunnit med nästan två läxor. Är hur trött som helst så det får bli ett kort och tråkigt inlägg idag.

Ses.


Foto: Jag

Vatten

Kategori: Allmänt











Foto och redigering: Jag

Dagen

Kategori: Allmänt

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Åt frukost vid tolv och sen har jag mest bara gått runt, suttit vid datorn och pysslat. Tog ett långt bad sen på 1 ½ timme tidigare och använde mig av olika mjukprodukter. Har samlat på mig en hög med hudprodukter på sista tiden så måste använda de någon gång också. Innan maten tog jag mig även tid att ta lite bilder på vatten här hemma. Ska kolla igenom dem om en lite stund bara.

Det finns så mycket saker som jag egentligen borde göra, som att titta över mina skolgrejer men jag orkar verkligen inte. Det här är den första helgen på länge som jag inte har gjort någon läxa.

Senare ikväll ska jag och mamma ta en promenad till Coop och kolla lite. Mest bara för att jag vill röra på mig lite innan senkvällen. Klockan 8 blir det sen solsidan.
Hoppas ni alla har haft en bra helg, det har iaf jag haft :)

Söndag morgon

Kategori: Allmänt

Ibland förstår jag inte på mig själv. Somande inte fören efter fyra igår natt, men sen så vaknade jag såklart halv 10 och var helt pigg. Jag har ju sovit i ca 6 timmar men ändå. Varför kan jag bara sova länge?^^

22 Januari

Kategori: Allmänt

Foto: Mamma










Foto: Jag


Hästar

Kategori: Allmänt

Oj vad länge jag har varit i stallet idag. Började med att mocka till hästarna och sen red jag Maya. Hon vat verkligen jätte seg, förmodligen har hon träningsverk. Blev inte så mycket galopp och därför mer trav istället.
Och jag ska lägga upp bilderna men tänkte redigera några först.
Sen när jag hade ridit så hjälpte jag Erica när hon red. Lukas var också väldigt trött, men han var det bara för att han är ovanligt lat. Mamma satt även upp i ca 10 min.

Nu ska jag nog handla med mamma och senare ikväll när jag inte har något annat för mig ska jag fixa med bilderna.

Ses :)

Stallet nu

Kategori: Allmänt

Ska bara byta om och lite så sen ska jag bege till stallet och rida. Tänkte se om min gamla kamera fungerar så kan jag filma lite med den. Får se sen när jag kommer hem:)

Ses:p

Mina ögon går i kors

Kategori: Allmänt

Jag är hur trots som helst trots att kl bara är 20 i tolv. Som alla andra fredagkvällar skulle det ju inte skada att jag la mig tidigare men det är ju så tråkigt att sova, särskilt i en ensam, tom och kall säng. Nej att sova gillar jag bara när Joakim är med. Då blir det automatiskt mycket bättre.

Tänkte se till att det blev en liten bildbomb imorgon på hästarna så ni som gillar hästar har något att se fran emot^^ Men nu ska jag nog försöka sova eller något liknande.



Godnatt:)

Jag hatar att man alltid måste ha en rubrik...

Kategori: Allmänt

Det är fredag och det är så himla skönt. Imorgon har jag fullplanerat en stor del av dagen. Runt 8 ska jag fodra hästarna. Sen ska jag rida Maya när hon fått äta och smält maten o.sv. Sen ska jag även hjälpa Erica när hon ska rida Lukas. Sen på kvällen har jag insläpp av hästarna och så. Mycket på gång imorgon. Men aldrig att jag tackar nej i onödan till en heldag i stallet:) Imorgnon ska jag även försöka filma och sen redigera den oxå. Ett spännande projekt.

Just nu tittar jag på let's Dance. Kanske inte det bästa programet men som vanligt så, Alexander hahaha^^
Får se vad jag hittar på att äta istället för godis :s Men det känns ändå bra att avstå från det.

Känns som om jag bara babblar på en massa nu. Så får avsluta med nån bild.
Foto: Camilla Porsback




Resultatet

Kategori: Allmänt

Här är resultatet av min små kort :)



Det står saker som; "Du är perfekt", "Skratta minst 3 gånger idag", "Imorgon kommer det en ny dag"

Dagens ridning

Kategori: Allmänt

Efter skolan cykla jag nästan direkt till stallet. Vädret var helt underbar, blå himmel och solen sken :) Idag hann jag till och med rida medans det var ljust ute vilket jag inte gjort på länge. Maya var väldigt pigg idag. Var på spänn i början och tog några hoppsteg framåt. Gullig hon är. I traven var hon hur lugn som helst, travade uppför en backe så hon fick lite träning samtidigt. Försökte även få henne ordentligt mjuk så försökte lösgöra henne lite i halsen. Vänstersidan gick jätte bra och sen lite sämre på höger.

I galoppen var hon jätte härlig. Hon bockade bara en gång vilket är super bra till skillnad från innan. Det enda jag behövde var att skänkla lite så slutade hon. Söta underbara häst. Hon är så duktig och jag blir så glad av att bara sitta på hennes rygg.

Testade även de nya frambenskydden och de satt bra:) Har tagit några bilder som blev jätte dåliga men tänkte lägga upp dem.





Klar

Kategori: Allmänt

Hinner inte visa upp resultatet på mina kort ikväll men ska fixa det imorgon. De kanske är lite töntiga men jag tror ändå att det kommer funka bra. Nu väntar sängen så ska slita mig från datorn.

Godnatt.

Små positiva kort

Kategori: Allmänt

Orkar verkligen inte springa nu så jag får nöja mig med idrottslektionen imorgon istället. Tänkte göra sånna "glada kort" som jag sett. Man skriver något positivt och använder många färger. Varje morgon byter man kort och läser något annat snällt. Kan passa mig som känner mig nere och så precis när jag gått upp. Vem vet, det kanske stärker mitt självförtroende?

Rubrik?

Kategori: Allmänt

Ännu en skoldag avklarad och snart helg :) Har gjort den mesta läxan bara två kvar eller nått :p

Har faktiskt städat mitt rum idag. Åtminstone tagit bort de värsta sakerna och dammsugat. Ibland kan även jag var duktig. Ska snart bege mig ut på samma 3 km tur som i söndags. Känns som jag behöver det. Har som vanligt nästan inget att skriva om men vill lixsom bara uppdatera lite grann :)
Jag saknar dig mer nu än jag någonsin gjort innan.




Ses

Vad tror ni att jag kommer berätta om nu?

Kategori: Allmänt

Jo, såklart att jag ännu en kväll har ont i huvudet. Vad ska jag bära mig åt? Jag blir helt galen.

Men, till dagen. I skolan idag var det ganska lugnt, hade vikarie på en lektion och inte så mycket att göra. Efter skolan cyklade jag och Emma till stallet och red sen ut en lite tur i mörkret. Och det gick väl bra förutom den fina översvämmningen :) Som vanligt kom huvudvärken lite innan vi skulle hem igen och den har hållt i sig till nu. Som tur är har jag hunnit göra både svenska och engelska läxan så är lite fritt nu fram tills fredag då jag har en hel hög med läxor.

Har som vanligt inte så mycket att skriva om, blir mest om vad jag har gjort och så. Men nu ska jag nog börja dra mig mot sängen.

Godnatt :)

Fixat bilderna

Kategori: Allmänt

Ja, då har jag börjat komma in i rytmen, skola sen helg, skola osv. Men måste erkänna att det är ruskigt svårt att gå upp på måndagmorgnar^^
Har fixat lite med bilderna, många blev lite väl suddiga för att göra något åt. Och jag är inte den bästa på att redigera bilder. Dessutom så är det bara andra gången jag nånsin fotar i ett ridhus. Haha ska sluta med alla ursäkter för att bilderna ser ut som de gör.
Foto: Jag






Foto: Emma



Gick inte att ladda upp fler bilder, eller det gör det väl men jag har suttit här i över en timme. Så det här får räcka :)

En springtur

Kategori: Allmänt

Idag har jag faktikst varit riktigt duktig.

* Har inte ätit något onyttigt
* Var ute länge och har cyklat
* Sprungit 3 km
* Gjort både matte och so

Jag är en sån person som gillar att vara ute men har svårt för att komma iväg. När jag väl gör det så rör jag på mig och gör saker. Sprang de 3 km på 19-20 min utan att stanna. Som bäst har jag sprungit på 17 min haha. Men nu under våren ska jag försöka komma ut mer ofta. För det känns ju så otroligt bra efteråt.

Tog några bilder idag när jag följde med Emma till stallet. Mina blev en aning suddiga eftersom det var bara andra gången jag fotade i ett ridhus. Men jag ska försöka redigera de och hinna lägga upp några bilder imorgon. Hinner inte nu för ska ju snart sova.

Godnatt :)

15 Januari

Kategori: Allmänt

Tänkte ladda upp några bilder från när jag red Maya idag. En sak till som jag tycker är jobbigt är att hon bara har en hoppsadel. Tycker det är jobbigt att komma åt henne ordentligt och då drar jag atutomatiskt bak min skänkel istället.









.

Kategori: Allmänt

Det känns som hela dagen bara runnit iväg och jag har inte alls hunnit med det som jag hade tänkt mig. Red Maya imorse, dock bara skritt eftersom hon fått vaccin. Men det gick bra och så men hon gnisslade tänderna hela tiden. Min gissning är att det är för att vetrinären raspade hennes tänder samtidigt men jag vet faktiskt inte helt varför.

Efter det åkte jag hem och duschade och åkte sen till Malmö. Kom hem sen runt halv 5 och har fixat in lite nya kläder i garderoben. Nu hjälper jag mamma att göra maten (tacos) och om en stund kommer mormor hit.

Det som jag egentligen borde ha gjort idag var att göra läxa och städa mitt rum. Och imorgon vet jag inte om jag hinner eftersom jag tydligen ska följa med till min gammelmormor imorgon.

Har nya bilder på Maya som mamma fotade idag men har inte hunnit lägga in de på kameran än. Bloggar mer senare ikväll när jag hamnar framför datan igen.
En bild på mig och Gunnar. Foto: Emma Tegler

Maya

Kategori: Allmänt

En sak som jag tycker är lite irriterande med Maya är hennes långa man. Eller det är såklart inte hennes fel men det är lite jobbigt och ser så ovårdat ut. Men hon har såklart lång man av en anledning.

Eftersom hon är ett arabiskt fullblod så klipper man inte manen om nästa ägare vill ha henne till utställning. Dessutom så ska jag och Lena åka på en utställning med henne i maj. Och jag har aldrig varit på en hästutställning innan. Hmh, undra hur det kommer gå, haha :)

Men Maya är ändå jätte söt trots sin långa man <3


Foto: Jag

Jag bara älskar fredagar

Kategori: Allmänt

På fredagar får man en sån härlig känsla. Först så sitter man i skolan och sen är det bara så härligt att gå ut ur klassrummet och känna att det är helg :)
Som vanligt hade jag huvudvärk när jag kom hem från skolan, så det blev sängen för min del. Vaknade och trodde att jag mådde bra men efter några minuter hade jag så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så, jag tog migrän medicinen och kan väl säga att det nästan har släppt nu.

Ska försöka gå upp ganska tidigt imorgon och rida Maya för sen ska vi iväg (som alltid). Och sen blir det läxa, en lördag... 

Ikväll har jag även lyckats att hålla mig borta från godis vilket jag är väldigt stolt över. Fast det var inte så svårt eftersom jag har haft huvudvärk större delen av kvällen.



Ska bara kolla klart på Let's Dance så jag vet om Alexander Ryback går vidare haha ;) Sen ska jag sova.
Ses =)

Jag börjar meningen med...

Kategori: Allmänt

...huvudvärk. jadå, har även huvudvärk idag med.

Kom hem för en stund sen. Har nämligen varit på det första öppna huset. Det blev Mikael Elias Gymnasiet. Och jag kan säga att det var riktigt litet. De hade ca 70 elever på hela skolan. Men, alla verkade trevliga och så, ingen matsal så skolan betalade för luncen,  man får alltså äta på rasturang varje dag! :)

Ska snart äta lite kvällsmat men innan dess så ska tyskaboken fram. Har även väldigt dåliga bilder att visa eftersom alla blev dåliga. Men det blir som sagt senare.

Ses:)

Smulpaj

Kategori: Allmänt

Har precis ställt in en jordgubbs smulpaj i ungnen! Ska bli riktigt gott.

Hur som, idag lämnade jag kanin för han ska bli vaccinerad, så hämtar hem honom sen imorgon igen. Stackars liten som måste få spruta. Har egentligen inte så mycket att skriva om förutom att lärarna har lagt på en massa läxa direkt. Och jag har märkt att varje kväll sen i söndags så har jag fått huvudvärk på kvällen. Och varför just på kvällen? Jo för att jag stressar med allt, läxor och ridning. Sen har jag sånna tankar om att jag måste städa, jag måste fixa det och det. Jag måste hinna med allt på en gång, jag stressar alltid upp mig. Samma är det idag. Jag lämnade kaninen, gick hem och gjorde läxa. Nu när jag ska ta en paus och fika så kommer huvudvärken. Jag blir ju så trött, på allt och mig själv. Varför kan jag inte slappna av när jag gör olika saker. Huvudvärken kommer som sagt alltid på kvällen när jag låter hela kroppen vila och andas. det hjälper inte med alvedon och jag vill inte ta migrän medicin eftersom det är till när jag har migrän, inte vanlig huvudvärk. Får se om jag kommer på vad jag ska göra åt saken. 
Nu blir det paj :)

Världens finaste Joakim <3

Flash

Kategori: Allmänt

Red Flash idag. Och ute är det ju rena halkbanan. På väg upp till ridhuset vägrade Flash gå alls, trots att han hade broddar. Så jag fick leda honom i hög snö då han trampande på mig två gånger. Iaf, väl i ridhuset gick han väl bra förutom att han hade huvudet i vädret.

Men det var ändå hur roligt som helst att rida honom igen. Har haft ett uppehåll på 3 veckor ju.
Nu ska jag titta på simpsons.
Ses :)

Gymnasie...igen

Kategori: Allmänt

Nu tänker jag gå igenom några skolor igen. Har nu planerat in ca 6 öppet hus som jag ska gå som verkar intressant. Jag vill gå samhäll, men samtidigt är jag så sugen på att gå på en "häst" skolan bara för att jag tycker det skulle vara så himla roligt. Jag vill ju hålla på med hästar och människor (vill ju bli ridande polis). Men, det stora MEN. Jag vill gå samhäll för att få en bra grund och kunna fortsätta utbilda mig till något som passar. Det är så svårt!

Får se hur det går och om jag kommer fram till något :s

Seg data

Kategori: Allmänt

Just nu så är min dator hur seg som helst. Har försökt att lägga upp bilder med det tar verkligen evigheter och sen kan man ändå inte se dem. Så det får blir bilder imorgon istället.

Nu ska jag lägga mig framför tv och stanna där resten av kvällen. Ska sova riktigt tidigt idag så att jag orkar ta mig iväg till skolan.

Ses, och godnatt om ca en timme :)

Små söta hästar

Kategori: Allmänt






Sista dagen innan lovet

Kategori: Allmänt

Imorgon börjar skolan igen, som vanligt. Men nu påbörjar jag sista terminen av nian. Känns ganska härligt på något sätt men samtidigt jätte hemskt. Vet faktiskt inte när vi börjar imorgon så får nog ta reda på det nu.

Red fina Maya idag, och nej, det gick inte att rida ut. Det är så halt och isigt att vi inte vågade rida ut. Istället red vi i paddocken och runt fotbollsplanen. Så underbart att få rida igen! Tog ganska så lugnt och har inga bilder på ridandet, men några bilder kommer upp senare. För just nu ska jag äta.

Ses ;)

.

Kategori: Allmänt

Snart är det att gå tillbaka till skolan och alla vanliga rutiner. Känner mig inte så peppad på det om jag får säga det själv. Men den här terminen händer mycket, jag ska ha nationellaprov, välja gymnasium, ha både Cabaré och bal. Sen ska allt runt om skötas, som t.ex läxorna och ridandet och att motionera.

Ska krypa ner i sängen nu, hoppas att jag kan få sova ut och vakna pigg och glad.
Godnatt.
Ronny, var en av mina underbara katter.


Tillbaka

Kategori: Allmänt

Japp, nu är jag tillbaka i skåne igen. Sov ganska mycket av resen och det var inget mer med det. Lång resa och inget att göra. Jag hatar att lämna Joakim.

Men ja, igårkväll hade jag det supermysigt. Tittade på en bra film, åt god mat, sen godis och hela tiden bara med Joakim. Det var en ganska lyckad "sista" kväll tills nästa gång vi träffas.

Imorgon ska jag rida ut med Lena, vet inte vilken av hästarna jag tar med antagligen rider jag Lukas. Och får inte glöma att kaninen ska hämtas hos mormor någon gång imorgon. Min söta älskade kanin.
Och jag har nog några bilder kvar som jag inte visat, som ännu fler kattbilder^^ Jag vet att ni älskar när jag lägger upp bilder på samma katter hela tiden haha ^^

Ska se om jag hittar några goda chips och en bra film för nu ska jag fira att det är lördag. Näst sista dan med godis. Kan ju berätta att jag och Joakim har kommit överns om att inte äta godis, inte ens på helger. Och vi börjar från och med nästa helg. Jag lovar att det kommer vara svårt för mig, jag äter godis och sötsaker precis hela tiden, även på vardagar.

Men nog om det här, jag kanske hinner med ett inlägg innan jag ska sova.
Ses :)
Jag och Lukas. Foto: Erica



En dag kvar

Kategori: Allmänt

Ja, nu är det en dag kvar med Joakim sen åker jag hem. Tio imorgon ska vi åka till skåne. Gud vad jag kommer sakna Joakim. Men det kommer bli som vanligt, tråkig hemresa och jag matvägrar för det känns som att jag ska spy. Men nog om det, nu tror jag att vi ska bege oss utåt, det är ju trots allt +2 ute. Sen ikväll ska det bli film med massor med godis och mys. Ska ta några sista kattbilder och njuta av att solen skiner idag :)

På söndag ska jag försöka rida Maya, hon kan kanske få mig på bättre humör.

Hörs ;)

Nu, sängen

Kategori: Allmänt

Tänkte sova nu, alla andra dagar har jag inte lagt mig före 2 så idag ska det bli tidigare. Imorgon kommer det även besök runt 12 och då går det inte att sova. Det betyder att jag måste gå upp ca 9.

Några dagar kvar på lovet nu då...
Godnatt.

Vad vill ni läsa om?

Kategori: Allmänt

Har funderat ganska länge nu på vad andra egentligen vill läsa om. Jag skriver om sånt som jag tycker är intressant. Skulle det passa bättre om bloggen bara var en hästblogg eller blir det bra att ha det lite mer blandat? Har nog frågat innan om just det här men nu hoppas jag på att fler läser min blogg. Berätta vad just du vill läsa om :)

Nya grejer.

Kategori: Allmänt

Någon mer än jag som älskar nya grejer? Var iväg med Joakim till lite olika ställen, till tunapark där jag köpte lite kläder. Sen åkte vi till en hästaffären, inte en känd utan ganska liten och privatägd. Alltså var priser väldigt höga. Där fyndade jag ett par bakbenskydd för 50 kr. På väg till kassan såg jag frambenskydd, tyvärr konstade de 435. Fick syn på lappen "50". Och visst förstod jag att de var 50% rabatt. Men jag spelade dum och frågade han i kassan om dem kostade 50 kr. Han mumlade lite och sa att jag kunde få dem för 50 kr då. Haha väldigt tur för mig. 4 benskydd för bara 100 kr. Inte dåligt det. Dem ena var märket Horze och dem andra vet jag inte.

Hur som helst så har jag precis nu ätit mat, sitter vid tv:n medans Joakim är ute och skottar snö med en maskin. Jag är en aning lat ^^

Är den över än?

Kategori: Allmänt

Efter julafton så får jag en sån konstig känsla. Jag tycker att julen är över helt och att alla julsånger låter konstiga. Allt julpynt och så har jag inget emot, bara lite. Men hur kan det vara så? Jag har aldrig haft något emot julen. Konstigt nog känner jag bara att den är över nu. Bara därför ska det upp kanske de sista julbilderna för den här julen.







Nu blir det nog en sväng till stan för att fixa lite saker men Joakim. Får se om jag hinner med ett inlägg till senare ikväll.
Ses :)

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Usch vad jag har varit dålig nu på att uppdatera här. Hela dan igår fixade vi i Joakims rum och dagen innan var jag med min mamma.
När jag var med mamma satt jag mest inne med min kamera, finns inte så mycket att göra där så.
Sen har vi satt upp Joakims nya tv och flyttat ner ännu ett akvarium. Så nu finns det tre olika akvarium i rummet. Ganska mysigt faktiskt.

Lukas:




Tiffany:

Planering?

Kategori: Allmänt

Jag är bäst på att planera, eller ja. Ganska bra iaf. Skulle egentligen vara med min mamma igår och jag väntade på att någon skulle komma och hämta mig. Då ringer dem och frågar om vi inte kan ta det imorgon istället? Jobbigt eftersom jag och Joakim hade planerat så bra, att han skulle iväg samtidigt som jag för att ha något att göra. Så vi flyttade allt till idag istället. Så nu sitter jag här ensam och väntar på att bli hämtad.

Har fortfarande inte fixat med bilderna men jag ska.
Just nu saknar jag den här sötnosen<3

Exakt kl 12.00...

Kategori: Allmänt

...idag så slog jag upp ögonen. Kan börja med att berätta att min nyårsafton inte var speciellt toppen. Eller, först så var jag med Joakims familj och åt mat och sånt gott. Spelade lite kort, åt paj och godis. Det var helt okej. Men, sen blev jag ju nästan tvungen att åka ut till skogen mitt i ingen stans eftersom mamma hade tjatat så mycket. Så där stor jag uppe på en kulle och tittade på några halvdåliga fyrverkerier. Kul! Eller nej. Det var ju inte kul. Jag tog heller inte några bilder för det snöade verkligen jätte mycket.

Idag ska jag träffa min mamma och vara där över dagen. Väntar bara på att min skjus ska komma och hämta mig. Sen kommer jag tillbaka senare ikväll. Hoppas jag hinner fixa med min nya kattbilder, och den här gången är det inte  Joakims katter som stått som modeller.

Nej vad sägs som lite frukost?
Ses :)

Bilden har inget med inlägget att göra.


Foto: Jag