emelievidberg

Kabaré

Kategori: Skola

De senaste dagarna har jag bott på skolan. Igår gick jag hem vid 10 för att jag hade migrän, skulle ju egentligen ha stannat längre. Idag hade vi vår första kabaré föreställning och det gick bra, var såklart super nervös innan men det försvann.
Mitt huvud håller på att sprängas så det är bäst att jag hoppar ner i sängen så att jag är pigg tills imorgonbitti. Har även massa bilder som ska upp men det blir nån annan dag :)
Hörs :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Ska få massa hästsaker av pappa idag, de som jag har haft hos honom, jag har ju ingen nytta av det där längre. Så de kan lika gärna ligga och skräpa hos mamma istället ^^
Har även lyckats städa mitt rum nu på morgonen så nu känner jag för att slöa mig framför tv:n :D

Ett till par!

Kategori: Allmänt

Idag fick jag tag på ännu ett par färgglada chinos, så de lägger jag till i min garderob :)
Och sen bakade jag såklart,blev 60 st haha :)

Jag kan inte sluta le

Kategori: Allmänt

Idag var Lukas verkligen en ängel, helt underbar och glad var han :) Kan inte sluta le när jag tittar på dessa bilder, för de jag ser är bara äkta kärlek :)

Lördag

Kategori: Allmänt

Ååå jag har så många bilder att visa från idag. Så ska bara redigera dem och sen kommer det bli en riktig bildbomb! :)

Fredags tankar

Kategori: Allmänt

Visst är det okej att skriva av sig ibland? Inte just för att få uppmärksamhet, utan för att berätta lite, för någon där ute som läser.
Hur som helst så är det bara så rörigt i mitt huvud just nu. För jag vet inte vad jag ska tro längre, vem jag ska hålla med, vad jag ska tro är sant och falskt. Jag vill tänka mig det lyckliga slutet med blommor och fin musik och allt sånt, men jag vet inte om det är så det kommer att bli. Jag känner mig så kluven, samtidigt så är jag helt säker. Hur kan de gå ihop?
Det var länge sen mitt huvud gick på sånt här högvarv men jag vet egentligen inte heller vad som är felet (tur att det snart är sommarlov). Kan jag inte bara få lägga mig och vakna när det är skolavslutning? Men nej, det går inte, men för en gång skull så orkar jag inte ta tag i det. De får vara och bli som det blir, för jag är ju faktiskt en människa jag också.
Får se om jag fortfarande lever efter helgen haha^^
Hörs.

G

Kategori: Allmänt

Jag vill vara glad

Torsdag

Kategori: Allmänt

I skolan är Kabarén igång för full fart och jag har verkligen massor att göra.  Jag ska spela en lärare så det är mycket som ska in i huvudet samtidigt som man ska ge respons på de andra. Det som är positivt är att det inte är en enda skoldag kvar med lektioner utan bara roligheter.
Efter skolan idag så cykla jag till stallet och red Lukas. Känns som evigheter sen fast att det bara var tre veckor sen sist.
Snart är det iallafall helg och jag börjar redan nu fundera på allt jag ska göra. Häst på lördag iaf och hem till farmor på söndag.  Sen kommer säkert massa andra saker in :)
Hörs senare! =)

Bal 2011

Kategori: Allmänt

Igår var det bal och kvällen va riktigt rolig. Har egentligen inte så mycket att berätta om det så bjuder på några bilder.

Helgen

Kategori: Allmänt

Hej, hoppas att er helg har varit bra för min har varit underbar.
Joakim kom runt 11 i fredags kväll och åkte hem imorse innan jag gick till skolan. Har inte gjort så jätte mycket, åkt ut till Lomma, hälsat på min mormor och ätit ute. Inga speciella saker direkt men det är underbart att få umgås med Joakim.
Min mormor har även skaffat en liten hundvalp, hur söt som helst, och heter Alice :)

Dåliga inomhus bilder med det får duga^^
Joakim kanske kommer om två veckor igen eftersom jag fyller år då, men det är inte helt säkert än.
Föresten så är det skolbal imorgon så kommer väl bilder från det senare på onsdag eller nått. Nu ska jag ta en powernapp innan de andra kommer hem för då ska det handlas skor.
Hörs :)

Min nya hårfärg

Kategori: Allmänt

Jag väntar, så kom och knacka på min dörr

Kategori: Allmänt

Livet kan inte bli så mycket bättre just nu! Jag är så lycklig :)
Sitter i min säng, musik strömmar ut ut högtalarna och jag har min goda energidricka bredvid mig. Och det bästa av allt, Joakim är på väg hit och kommer om en timme!:) Fick reda på det igår att han skulle komma och jag blev så klart överlycklig.
Har hunnit med ganska mycket idag efter skolan, färgade håret, handlade på nova, städade och en foto runda med L. Sitter bara och väntar just nu och såklart går det inte att ladda upp någon bild. Men vi hörs kanske på söndag :)

Igår

Kategori: Allmänt

Hej :)
Igår hade jag riktigt roligt kan jag säga. Åkte massor med karuseller, blev tyvärr illamående så åkte inte på två timmar men fortsatte sen såklart. Vädret var perfekt inte för kallt men inte heller sådär jätte varmt :)
Tog inte alls många bilder, var ju tvungen att åka snurriga karuseller istället. Och stolt kan jag skryta med att jag har åkt europas högsta karusell, Atomsfear!

Imorgon blir det Göteborg!

Kategori: Allmänt

Nyduschad^^
Precis som rubriken säger. Imorgon åker klassen till Göteborg, och såklart ska många timmar tillbringas på Liseberg :) Kamris följer tyvärr inte med, eftersom den är ganska så stor så vill jag inte bära på den, dessutom så vet jag inte vad jag ska göra med den när jag åker karuseller. Men min lilla kompaktkamera får följa med istället.
Idag måste jag verkligen iväg och hanlda, massor med saker som jag behöver, och även saker tills imorgon. Hoppas bara att vädret kommer bli bra, annars kommer jag bara gå runt och frysa en massa.
För övrigt så har jag en galet mycket träningsverk från igår, mina ben är verkligen inte skapta för att flytta på massa höbalar (ca 250 st). Men nu ska jag iväg och äta. Kanske hörs senare ikväll! :)

Bildlöstinlägg

Kategori: Allmänt

Har varit en lång skoldag, kom hem runt halv 6. Nu har jag precis ätit och ska snart cykla iväg till stallet och lassa in hö. Huvudvärken är som tur borta och jag är ganska pigg för ovanlighetens skull :)
Och äntligen ska jag få hämta min kamera, åker ner till stan imorgon och plockar ut den.
Hörs! :)

-

Kategori: Allmänt

Idag är inte min dag. Huvudvärk, illamående och annat som inte behövs.

Måndag

Kategori: Allmänt

Lilla Dacke igår.
Jag tror att jag har gått och blivit kär i Emmas kamera, borde kanske inte erkänna det men jag tycker att den tar mycket bättre inomhus bilder än vad min egen gör. Jag har testat med allt men bilder blir aldrig bra.
Idag har jag även bakat två nya rulltårtor som ska följa med på styrelsemötet ikväll. Annars så har jag inte så mycket att göra förutom att sluta sent imorgon och ta in hö på kvällen.
Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och lata mig.
Ses! :)

En gammal bild

Kategori: Allmänt


Bilden är från 2005 men visst ser det gott ut? Längtar verkligen tills jag kan äta jordgubbar nästan varje dag :)

Söndag 15 maj

Kategori: Allmänt

Godmorgon :)
det känns inte riktigt okej att jag vaknade 11 idag och var fortfarande trött? Jag som alltid brukar vara så morgonpigg. Hur som helst så ska jag till stallet nu och pyssla med lilla söta Dacke :) Och efter det är det läxa som gäller, tråkigt men ett måste.
Pållarna innan vi red ut :)

Fjortondemajtvåtusenelva

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla:)
Jag har redan varit uppe i över två timmar, kunde inte somna om när jag vaknade halv 8 så gick upp då. Snart ska jag cykla till stallet och fixa, och sen rida ut. Kameran ska även följa med så det blir några nya bilder :)
En favorit i repris :)

Gilla helg :)

Kategori: Allmänt

Hej :)
Visst har jag varit dålig på att uppdatera men jag har haft så mycket att göra. Äntligen är min kamera lagad men tänkte inte hämta den förän nästa vecka,  sålänge lånar jag Teglers ena kamerahus :)

Har precis kommit hem från stallet, mamma fick ta en tur på Flashen, barbacka haha ^^


Imorgon ska jag rida ut med Tilda, så då bestämer jag att det ska va fint väder:)
Ska njuta resten av kvällen framför datan och tv:n med massa godis.
Ha det så bra.

Jag älskar...

Kategori: Allmänt

detta underbara vädret. Även om det blåser lite så är det riktigt härligt ute. Har föröskt va ute under skoltid då jag inte haft nått att göra på hela dagen.

Resten av dagen ska jag bara lata mig, inget annat.
Hörs!

Det blev inte som jag hade tänkt mig

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen tid att koppla av en stund, har haft fult upp med skolan, stallet och sen min teknik rapport. Men nu ska jag bara ta det lugnt och titta på tv. Och nej, det blev inget mer inägg igår men jag var för trött helt enkelt.

Ska snart sova eftersom jag även nu är jätte trött och imorgon har vi det sista Np i matte, sen är det bara roligheter kvar som götebortg, bal och annat :) Sånt ser jag fram emot.
Flash var inte på jätte bra humör idag men det gick ändå.

Bakar rulltårta

Kategori: Allmänt

Jag har föröskt att få upp massor med inlägg men det har inte funkat, men ja, blogg.se har krånglat hela helgen.
Hur som helst så bakar jag rultårta just nu, första gången så får se hur det går, spännande!

Mina nya rosa/lila chinos på bilden. Ibland måste jag ju få sticka ut lite ^^
I skolan så har ett fördjupningsarbete börjat och jag kan säga att det inte är min smak, det har bara gått en dag och jag har redan tröttnat. Det är verkligen super tråkigt.
Men imorgon hoppas jag att det blir bättre när jag ska till stallet och pyssla med Flash.
Hörs senare ikväll! :)

21 skoldagar kvar

Kategori: Allmänt


Har varit på Nova för att lämna tillbaka en sak, gick hem med en ny sak och ett par rosa Chinos, jag är egentligen inte nån sån som gillar rosa men jag kunde inte låta bli, de kostade ju även bara 50 kr.
Kaninen fick även komma ut idag, det uppskattades :)

För övrigt så är det bara 21 skoldagar kvar, inte alls mycket. Jag längtar verkligen kan jag säga...
Ska snart ut och träna med gummibandet, det var ju ett tag sen^^
Ses :)

Söndag

Kategori: Allmänt


Jag är lagom trött efter igår men jag kom iaf upp för en timme sen. Känns skönt att jag bara har lite planer för idag, annars ska jag bara göra nått roligt :)
Hörs senare idag :)

Lördag

Kategori: Allmänt


Red ut en runda med Lukas och Erica, efteråt skrittade vi några varv i padocken innan jag red hem igen. Flash var så himla pigg så han fick galoppera av sig ganska mycket. Sån tur att det var fint väder idag :)
Eftersom min kamera är på lagning så använder jag nu Ericas kamera för att kunna ta bilder.

Till stallet

Kategori: Allmänt

Jag ska snart cykla till stallet, är faktiskt inte så trött fast att jag inte somnade förän vid 3 tiden. Gick opp sen igen vid halv 4 och började leta efter en av mina kompisar som jag trodde att jag hade bjudut över, undra vad det är för fel på mig för jag hade ju inte bjudit hem någon kompis ^^

Men nu ska jag fixa lite frukost och sen cykla iväg. Ha en bra dag :)

Härliga fredag

Kategori: Allmänt

Hello!

Känns riktigt bra att det är fredag! Min huvudvärk är borta så nu kan jag njuta på riktigt :) Har sovit tre timmar efter skolan, jag var verkligen helt utmattad. Nu är det tvärtom, jag är överpigg och ska bli ännu piggare med hjälp av min energidricka :)

Imorgon bitti ska jag iväg till favvopållen och sen rida ut en sväng, vädret ska ju bli underbart imorgon :D
Ska iväg på kvällen sen men ja, det är ju långt tills dess ^^
Bara för att jag saknar min sötnos, gammal bild.

Torsdag 5 maj

Kategori: Allmänt

Försöker verkligen att lugna ner mig själv, jag stressar precis hela tiden! Men just nu sitter jag här och försöker ta dagen som den kommer. Göra allt som ska, men kanske bara en dag innan, istället för en vecka...
Måste bara berätta att matteprovet gick ju inte sådär super bra, host.

Var i stallet och fodrade och red sen ut en sväng med Emma och Gunnar:) Efter det cykla jag hem och nu är jag så trött så mina ögon drar sig mot kudden. Egentligen så skulle det inte skada att jag tränade lite på tyskan, men jag är nog för lat för det^^

Ska prata lite med Joakim innan jag ska sova, säger godnatt så länge.
Natti, natti :)
Slänger upp en gammal bild från när jag gick i fyran ^^

Regnig dag

Kategori: Allmänt

Idag cyklade jag till Flashen i ösregnet. Kändes inte så jätte bra men det var riktigt mysigt att få vara med honom, han bara står där, och förstår även om han inte fattar. Hästar är det bäste botemedlet mot allt (inkl Joakim).
Imorgon ska jag iväg på begravning så är ledig från skolan, på kvällen så är det opertaion Dagsverke och då ska jag såklart va med och samla in pengar.

Förövrigt så är världen inte på topp, allt ska bråka med mig, även datan har något emot mig -.- Kallt är det också, men jag biter ihop och försöker att leva, som alltid.
Mina favvo killar :)

Måndag 2 maj

Kategori: Allmänt

Igår bråkade mitt internet med mig igen. Men nu funkar det som vanligt och därför kan även några bilder få komma upp.

1 maj varje år blommar trädet utanför mitt fönster, och det gjorde det även detta året. Visst är det fint?


Kameran ska även in på lagning idag så den kommer jag inte att se på ett tag, jag får nöja mig med min kompaktkamera så länge. Och dyrt kommer det bli att laga skärmen men det kommer bli mycket bättre.

Denna veckan och även nästa kommer bli fullspäckad med häst och återigen häst. Ska passa Flash tre dagar i veckan och även Dacke nästa vecka, men det ser jag bara fram emot. Kan det bli bättre liksom? :)

Valborg

Kategori: Allmänt

På valborg så var jag mest med mina kompisar. Stod ett tag vid majbålet innan vi gick hem till Emma och stannade där resten av kvällen.