emelievidberg

Inför Valborg

Kategori: Min vardag

Måndag

Kategori: Min vardag

Detta kommer att bli en bra dag :)

Söndag 29/5

Kategori: Min vardag

Kvällen avslutas lugnt med te och brago :) imorgon händer mycket men berättar kanske mer om det sen ;) Ha det bra tills senare ;)

Blåa idag

Kategori: Häst

Kan ju berätta att C inte var sitt vanliga jag idag. Han hade så otroligt mycket energi att han bara studsade när jag försökte samla ihop honom :) Men det funkade bättre i slutet och jag tror att vi båda blev nöjda :)

Blått 29/5

Kategori: Häst

Bilder från ridpasset kommer senare under kvällen :)

Igår med Miss Awesome

Kategori: Kompisar

Vi saknade dig Malin!

Ännu mer

Kategori: Allmänt

Jag är av någon anledning tokig i att rama in bilder och hänga upp på min vägg, detta är det nyaste tillskottet :)

Duktigt Emelie, duktigt!

Kategori: Häst

Tänkte se efter var jag hade lagt mina vita tävlingsridbyxor så jag kunde lägga dem i tvätten och så. Hittar jag dem? Nej! ÅÅå det är ju om en vecka och jag har gjort av med mina vita ridbyxor. Så jävla duktigt av mig ju :(
Har bildbevis på att jag hade dem i julas iaf :/

Ingen sovmorgon nej

Kategori: Min vardag

Jag skulle ju ha en lång sovmorgon idag men så blev det inte. Vaknade runt sju och kunde inte somna om igen, så typiskt mig. Hur som helst så har jag mycket att göra idag så ska börja med att städa hela mitt rum och plugga innan jag går ner till stallet. Hoppas att er lördag blir bra och så hörs vi senare :)

.

Kategori: Foto

När jag lyssnar på gamla låtar så kommer även alla minnen upp i huvudet, och det roliga är att jag minns precis allt! :)

Hoppträning 27/5

Kategori: Häst

Det går verkligen bara bättre och bättre :)

Polhem // We Dare You

Kategori: Skola

Shota Ketchup.
Bära matchande kläder.
Vara en sten och ett träd

Planer

Kategori: Min vardag

Helgen bjuder på mycket, eller rättare sagt långhelgen eftersom jag även är ledig måndag och tisdag. Det börjar med hoppträning idag, och sen en lugn kväll. På lördag blir det först hästen sen plugg och till kvällen blir det grillning :) Söndag bjuder på plugg och sen blir det en trevlig valborg med kompisar! :)

9 år!

Kategori: Shadow

Idag fyller min kanin hela 9 år. Det var ju även några år sen jag köpte honom ;)

Har fixat

Kategori: Skola

Jag har nu äntligen fixat så jag kan använda internet på min iPod även i skolan vilket kommer göra allt mycket lättare!:)
Vår engelska blev inställd så istället ska vi bocka av ytterligare några utmaningar ;)

Dampig unge

Kategori: Min vardag

Ja, det har jag börjat vara allt oftare. Jobbig, dampig och trött på allt skit i livet. Anatar att det är något som alla går igenom men det är fan inte lätt längre. Innan så löste sig allt med tiden och det var bara mindre problem. Nu handlar det om andra saker som sätter vänskap på spel osv. Dessutom så har jag svårt att bara lämna en kompis, för jag hatar att vara ovän med andra, vem det än är.
Nä, så för att lämna allt bakom mig för en liten stund så ska jag snart ut och springa, eller så tvingar jag iväg min mamma på en runda i affärer. För jag tänker skita i allt som heter läxa och prov och försöka komma på bättre tankar och ladda upp för en mega helg! :)¨

Måndags kväll

Kategori: Min vardag

Mys framför tv:n med te och en misslyckad kaka haha ;)

Måndag

Kategori: Min vardag

Måndag igen och en ny vecka, men denna vecka är full med roligheter, både hemma och i skolan ;) Ska vara med i en utmaning på skolan som går ut på att göra bort sig, allt ska dockumenteras och kanske kommer det upp några exempel här också :)

Tacka aldrig nej!

Kategori: Shopping

Nej, man ska aldrig tacka nej när ens mamma erbjuder sig att betala åt en :)

VI har kanske en liten chans

Kategori: Häst

Ja, jag och Max har kanske en liten chans att klara oss genom "tävlingen" efter dagens ridpass ;)

Flitig

Kategori: Min vardag


Idag har jag varit riktigt flitig, och dagen avslutades med ett pass för Emma ;)

Promenad

Kategori: Häst

Gick en promenad med mamma och betade även Max en stund när vi ändå var ute :)

Max Timotej

Kategori: Häst

Klistrad framför tv:n

Kategori: Häst

Nu är det hästhoppning på tv så jag sitter klistrad ;)

Nu blir'e heeelg :)

Kategori: Min vardag

Med en lång sovmorgon och kort skoldag påbörjar jag nu min helg på bästa möjliga sätt! Om ett tag kommer Emma och sen drar vi ner till stallet för att hoppträna :)
Som vanligt står det massor med saker på mitt helgschema, både roliga och tråkiga saker. Men för första gången på länge har jag inga in eller utsläpp på hela helgen, så det låter som lite sovmorgon :D
Vi hörs sen senare ikväll :)

Igår

Kategori: Shadow

Igår var det otroligt fint väder så kunde inte låta bli att hämta kaninen och släppa honom i en av hagarna vid stallet. Och efteråt var det en lycklig kanin som satt i sin bur här hemma :)

Jag försöker att låta bli

Kategori: Häst

(Foto av Tegler)
Jag brukar försöka att inte klaga för mycket över saker här i bloggen för att inte få den så dyster och tråkig. Däremot har jag nu kommit till en gräns som snart smäller över om jag inte får skriva av mig eller löser det på något sätt. 

I ett stall så har alla alltid olika uppfattningar, och ibland håller man med varandra. Men sen när började man skräpa ner med flit i hagarna och utanför stallet? Stallet är hästarnas hem och där ska det bara finnas saker som har med hästarna att göra. Skräp hör verkligen inte hemma i ett stall, och det ser dessutom inte trevligt ut att komma dit när det är nerstökat. Så när ska personer växa upp och faktiskt ta sitt ansvar att plocka upp det man slängt eller rättare sagt, lära sig att inte slänga det från allra första början?

Godmorgon onsdag

Kategori: Foto


..

Kategori: Foto

Lilla hästen

Kategori: Häst

Idag när jag kom till stallet var Lukas jätte bråkig och hade kastat av en. Så jag hoppade upp för att känna igenom honom men det verkade inte vara något konstigt med honom. Sadelprovaren var ju ute till Lukas samtidigt som hon kom till Max så det kan inte vara sadeln. Hur som helst är det inte likt honom och jag undrar vart den gamla Lukas har tagit vägen? Kan det vara åldern som kommer smygande på honom eller är jag helt ute och cyklar?

Det flyter på

Kategori: Min vardag

Ja som rubriken säger så flyter livet på. Skolan rullar med prov, läxor, men även kompisar och massor med skratt.
Hästen rids och verkar nu bättre så nu satsar vi på tävlingen i maj :) är såklart lite småtjafs bland dem andra i stallet men inga stora saker i sig.
Och ja, min familj och pojkvännen ser till att hålla mig glad och varm i alla stunder :)

Så idag skrittade jag bara Max då han gått ganska mycket och inte vilat :)

Ingenstans

Kategori: Foto

Måndag vecka 16

Kategori: Häst

Red Max idag igen men tog ett lugnare dressyrpass :) men han skötte sig fint iaf och jag ser fram emot nästa pass :)

Lite hjälp på traven

Kategori: Häst

Idag stod det hoppträning på schemat för mig och Max. Så Emma kom till stallet för att hjälpa mig och ge mig tips så att jag inte själv stirrar mig blind på de problem som finns och liknande. Och ja, han är fortfarande klumpig och hoppar av alldeles för långt bort men han fick iaf en liten tankeställare idag så jag hoppas att han kommer ihåg lite av det vi tränade på idag. Det blev inga bilder på själva träningen i sig men lite andra, bland annat på Emma själv ;)
(Understa av Emma)

Söndag

Kategori: Min vardag

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2335627/images/2012/pic_198504946.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2335627/images/2012/pic_198504955.jpg" class="image">

Alla har varit små

Kategori: Häst

En bild säger mer än tusen ord

Kategori: Häst

Mina goda vännerna som alltid finns där

Kategori: Kompisar

Efter filmkvällen igår sov båda kvar hos mig och följde med till stallet. Eftersom vädret var på topp blev det lite bilder :) Förresten, är det bara jag som lägger märke till att jag drar upp axlarna ovanligt mycket? :)

En fredag med dem bästa

Kategori: Kompisar

Dagen har varit okej men slutar på topp med två riktigt bra kompisar. Det blir massa med godis och en bra tjejfilm ( phantom of the opera) och imorgon drar vi till stallet :)

Vitt

Kategori: Min vardag

Kollade igenom lilla hästen igår och han var bra så blev bommträning igår. Har Max hela helgen så får hoppas att många bilder kommer upp här.
Annars har jag mycket att göra som inte har med hästar att göra, och helgen börjar med en tjejkväll hemma hos mig. Vi hörs iaf senare ;)

Ett par av dem nya skorna

Kategori: Min vardag

Från mitt fönster

Kategori: Foto

Mitt rum ligger sådär bra till så att jag ser när det är solnedgång. Så jag sprang ut med kameran och knäppte några bilder. Får ta och fixa dem lite innan jag visar er dem :)

Kategori: Häst

Äntligen

Kategori: Häst

Va ner i stallet idag för att ta hand om Max :) dock blev det ett väldigt lugnt pass eftersom han varit halt under lovet. Däremot verkar han mycket bättre och ingen hälta syns :)

Ibland får man lov

Kategori: Min vardag


Ibland är det faktiskt okej att bryta ihop totalt och inte veta vart man ska ta vägen. Och jag kan berätta att det känns nästan som det nu. Vill bara försvinna men tyvärr måste jag ta hand om massor med saker först.
Egentligen står skolan högst upp på listan men jag tror att jag prioterar mig och min halvt skadade häst före denna gången.

Lugn lördagskväll

Kategori: Min vardag

Nä, nu har jag hoppat i mjukiskläderna och ska inte göra nått nödvändigt.
Ska bara bunkra upp med chips, popcorn, energidricka och en redigt bra film ;) såklart ska min man även delta i detta mys :):)

Påskafton 2012

Kategori: Min vardag

Lalala 6/4

Kategori: Min vardag

Idag har varit en riktig slappdaf men det är ju faktiskt lov :)
Ska snart fixa mig lite innan det bär av till affären och sen blir det fredagsmys ;)

Då var det dags igen

Kategori: Min vardag

Roligt att vakna till det här vädret när det var superfint igår :(

Tack för den eller?

Kategori: Min vardag

När man är sjuk är det okej att beställa pizza och bara tjocka sig :)
Men är det lika roligt att pizzabagaren undrar om jag och Joakim vill ha klubbor till våra barn? Haha komiskt eller? Eller ska jag ta det som en komplimang att jag ser äldre ut än vad jag är? Haha dock så ser jag ju inte så gammal ut men ja. Nu ska jag njuta av kvällen och sällskapet :)

Massa bak

Kategori: Min vardag

Igår bakade jag och Joakim och det blev att göra samma idag :)
Jag bakade Smulpaj medan han bakade bröd :)

Det vet han

Kategori: Joakim

Joakim vet verkligen hur han ska göra för att få mig på bättre humör :) för igårkväll såg det ut såhär i hela huset ;)

Dagen idag

Kategori: Min vardag

Fortfarande en sjukling

Kategori: Min vardag

Nä, det blir inte bättre med varken förkylningen eller det andra. Så idag ligger jag bänkad i sängen och bara gör massa onödigheter som att trycka i mig mat och liknande :) Igår däremot så var jag på språnget precis hela tiden.

Bilder från turen till Västerås

Kategori: Min vardag

Varför just nu?

Kategori: Min vardag

Varför ska jag alltid bli sjuk på alla lov? Nu har förkylning, hosta och halsont kommit till mig :( det blir ju inte bättre för att jag inte är hemma heller ;(
Men, idag drar jag till Västerås och går i affärer, blir även att lämna in mobilen på lagning.

Måndag

Kategori: Kompisar

Jag sa ju det

Kategori: Min vardag

Idag finns det ingen snö och jag är på bra humör :)
Dessutom så sa jag ju att det skulle komma upp bilder på mig, bara för att jag kan ;)