emelievidberg

Länge sen

Kategori: Min vardag

Attans vad dålig jag är på att uppdatera, hela fyra dagar sen. Men jag lever och går till skolan som vanligt. Imorgon är det stallet och såklart ska jag försöka släpa med mig Joakim dit ^^
För övrigt så är allt knasigt just nu, vet inte riktigt varför med det bara är så. För att muntra upp mig själv ska jag ha en myskväll med killen min eftersom vi firar 2 år och 11 månader idag :)

Snart, eller rättare sagt nu blir det god kvällsmat.
Hörs!

Flying

Kategori: Min vardag

Woho, jag är överpigg, galen och taggad. Varför vet jag inte men så är läget. Fredag, fredag haha.
Ska snart ta och cykla till skolan och dagen börjar med samhäll ;) Undrar däremot hur det ska funka på idrotten med min förkylning, hosta och halsont?

Nu ska jag fixa det sista innan skolan. Föresten så kommer uppdateringen suga över helgen eftersom det blir fullt hus här. Hörs när vi ses! :)

Hungry eyes

Kategori: Min vardag

Fick panik ett tag först, all texten blev jätte stor men fixade det *stolt* haha

Tyvärr kan jag inte föra över mina mobilbilder till denna datorn så det kommer inga nya bilder från idag nej. Hur som helst så var Lukas nästintill underbar att rida idag. Som vanligt var han stel i början med efter ca 30 min så släppte det och helt plötsligt hade jag en bärande ponny under mig som lyssnade på minsta lilla vink. Däremot blev han en tjurig gubbe när jag bad honom att flytta sig lätt i sidled fram och tillbaka, då började han kicka ^^ Men efter att vi gjort om övningen några gånger så slutade han. Så jag kunde stolt skritta av den gamla svettiga ponnyn som skött sig ändå ganska bra.

När jag var klar med Lukas cyklade jag vidare till Dacke för att fixa till honom, mockade och blandade mat, och skämde såklart bort honom med äpplen :D Han bara innanför dörren innan det bar av igen fast mot sjukhuset för att hälsa på farmor.

Så nu kan jag äntligen koppla av framför datan med en kopp te och bra musik. Imorgon är det underbara fredag och jag har redan nu bestämmt att min helg ska bli dunderbra ;)
jag i sommras

???

Kategori: Allmänt

Texten är helt knas :S

Nu...

Kategori: Häst

drar jag till stall 1 för att sen cykla vidare till stall 2 :) Uppdaterar mer sen ;)

Torsdag

Kategori: Min vardag

Det blev många timmar i stallet igår och jag var hemm runt 8. Var helt slut då så orkade verkligen inte uppdatera här^^ Idag börjar jag inte förän 09.45 så jag har långt tid på mig att göra mig iordning :)
Glad är jag för att Joakim kommer hit imorgon igen, har redan börjat få såndär superlängtan efter honom haha.
Sur är jag för att våra skoldatorer aldrig kommer.

Ska kila iväg nu till spegeln för att sminka mig. Och jag har fortfarande ingen dator att lägga in mina nya bilder på så det blir gammla.
Hörs efter skolan :D

Dagen

Kategori: Min vardag

Hej:)

Jag kom hem från skola för ca 20 minuter sen. Har än så länge hunnit äta och pratat med mammi och nu ska jag börja göra läxa innan jag ska dra till stallet. Börjar dessutom bli en aning trött på att våra skoldatorer dröjer så länge, det var en vecka sen vi skulle ha fått dem och idag fick vi reda på att det kommer nästa vecka. Och min data som dessutom inte fungerar just nu. Lite smått irriterande.
Uppdaterar mer ikväll. hörs!

tjugondeseptember

Kategori: Min vardag


Dagarna bara rinner iväg känns det som, vart tar de vägen? Jag har så mycket att göra samtidigt är jag så rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hur som helst så jag har städat mitt rum, snabbt och slavrigt behövs ju inte nämnas. Besökte sen min farmor, som för övrigt nu ligger på sjukhus. Såklart har jag inte heller fått igång min egna dator så kan inte fixa med bilder utan jag måste använda mig av de gammla som finns i arkivet, men så får det vara ibland. Nej, nu ska jag försöka få något gjort.
Ses! :)

Trasig data

Kategori: Min vardag


Eftersom jag har en knäpp dator som jämt slutar fungera sitter nu Joakim och försöker laga den, stackars data som är i flera delar just nu haha^^ Så länge använder jag mammas dator, (ovant). Cykla till stallet ett snabbis innan men bara för att fixa en snabb sak, inget med hästarna. Och ja, Joakim stannade en dag till men imorgon så åker han tåg hem för att sen komma tillbaka på fredagkväll. Sen stannar han så länge han känner för det;)
Nu ska jag träna på lite tyskaglosor, hörs! :)

Idol och te

Kategori: Min vardag

Hej :)
Just nu sitter jag och Joakim och tittar på Idol samtidigt som jag drcker te. Har fått jätte ont i halsen nu så ska försöka dricka massor med te senare igen.
Innan idag åt vi lunch nere på stan och sen har jag gjort läxa och läst ännu mer. Imorgon har jag inget planerat, ska kanske iväg till ena stallet och så åker Joakim hem. Antigen på morgonen eller vid lunch. Men det är inte länge han blir borta för sen kommer han på fredag igen:) Jag är lycklig! :D

(Gammal bild)
Onsdag och torsdag ska jag ha Dacke, samtidigt som jag har Lukas på torsdag.
Nu ska jag gå, ses ;)

Idag

Kategori: Min vardag

Och så var det lördagkväll. Har inte hunnit med något idag känns det som. Har tillbringat några timmar i stallet och fixat med utrustning och förvarning. Har läst lite i svenskaboken men annars inte gjort någon läxa alls. Fy! Jag måste skärpa mig.
Ses

Inspark

Kategori: Min vardag

Igår runt halv sju kom tva av mina kompisar hem till mig, vi åt och fixade oss och sen skjusade Joakim oss till insparken. Blev en sjukt trevlig kväll med musik och trevligt folk :)
Ska antagligen iväg till det ena stallet men än så sover både Joakim och min ena kompis.
Ha det så bra så länge ;)

Ursäkta

Kategori: Min vardag

Ni får ursäkta för att jag inte har uppdaterat på ca 5 dagar nu. Men jag har fullt upp hela tiden, både med skolan, hästarna och Joakim. Han ska förmodligen stanna ändå tills på söndag innan han åker hem igen. I tisdags red jag Dacke och det gick bra, galopperade på riktigt för första gågnen och han har så otroligt stort kliv :)
Får se vad vi hittar på idag efter skolan, men jag ska verkligen föröska uppdatera bättre ;)

Underbar dag

Kategori: Min vardag

Idag är det en underbar dag! Började med att jag vaknade upp brevid Joakim. Fixade mig och cykla till Botaniska Trädgården. Var där och gjorde saker och sen gick vi till skolan för att byta om till insparken. Lite sent beslutat kom vi fram till att vår klass skulle vara superhjältar^^ Sen har det varit massor med skojj i stadsparken med övningar osv. Har flera hundra bilder också som jag ska försöka gå igenom så snart som möjligt. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag :)

7/9

Kategori: Häst

En bild på fina Dacke. Hinner inte uppdatera mer ikväll, har så otroligt mycket att göra. Dessutom så kommer Joakim imorgon. Hörs! :)

Kväll

Kategori: Häst

En liten egobild på mig innan jag stack till stallet. Väl där var Dacke urmysig och uppskattade min närhet. Borstade honom ganska länge och använde massageborsten. Gullig som han var så stod han nöjt och sträckte på sig och ville massera tillbaka. Imorgon blir det att rida honom. Ser fram emot det :) Nu ska jag titta på House.
Hörs!

Tillbaka senare

Kategori: Häst

Om en liten stund ska jag cykla till stallet för att fixa med Dacke och så. Ska inte rida då mamma inte kunde följa med, men imorgon. Då attans ska jag upp igen :)
Hör av mig senare ;)

Aldrig fel

Kategori: Min vardag

När man är hungrig, tjurig och har ont i huvudet så är det här aldrig fel ;)

Så många tankar

Kategori: Allmänt

Jag har fullt upp just nu. Har tusen saker att tänka på och att göra. Saker som bara är halvdanna som jag måste ta tag i och ta reda på hur det blir. Jag måste sluta tänka de där tankarna som inte får finnas, de ska förbjudas från och med nu. Och jag kan ju inte heller berätta vad allt är eftersom det inte är klart, jag vill ju inte höja varken mina eller era förhoppningar på att något positivt kommer att hända. Därför säger jag stopp nu.

.

Kategori: Min vardag

Idag hade jag bara 2 lektioner, matte och samhäll för det blev ingen engelska. För mig är det väldigt annorlunda att helt plötsligt stå och ha håla i nästan 3 timmar. Så jag cykla hem och åt lunch :) Nu ska jag lata mig tills halv 6 då jag ska iväg. Ses :)

Övningskört

Kategori: Min vardag

Nu har jag äntligen kommit igång igen med att övningsköra. Körde med mamma denna gången i hela 45 minuter :O Men både jag och mamma överlevde därför kan det inte ha gått sååå dåligt :D Innan jag körde så var jag inne på nova och hittade en par jätte snygga jeans och ett randigt linne som fick följa med mig hem, jag är överlycklig :)
Innan idag har jag faktiskt gjort mina läxor och senare gjorde jag och mamma créps som blev supergoda. Därför så ska jag snart kila in i köket för att äta några till ^^

Just bara därför

Kategori: Min vardag

Godmorgon verkligheten :) Vaknade runt halv 9 idag fast att jag la mig ganska sent. Vad är det för fel på mig som inte kan sova på helger? ^^
Idag ska jag börja med mina läxor direkt efter frukosten och jag får inte lämna mitt rum förens jag gjort klart dem. Punkt slut. Sen ska jag hitta på något roligt, t.ex. baka muffins eller så ;)
Hörs senare under dagen :)

4 september

Kategori: Min vardag

Du är så jävla underbar och du får hela mig att le.

Kategori: Häst

Lukas efter ridpasset  <3

.

Kategori: Min vardag

Tröttast.se här hemma i mitt rum just nu. Jag har jätte tråkigt och är super trött. Vill ut och träffa mina kompisar och kunna skratta som aldrig förr. Men nej, sitter hemma ikväll och tråkar. Imorgon bitti blir det stallet.
Hörs ;)

Äntligen

Kategori: Häst

Hej igen. Nu har jag varit iväg och handlat för mitt presentkort, eller bara nästan har några kronor kvar på det ;)
Från början var det tänkt att jag skulle leta upp ett par ridskor och sedan lägga till det som fattades, men jag hittade ju inga som passade mig i smaken och ja, det blev inte ett par ridskor. Istället så blev det benlindor, passar bra det också ;)
Imorgon ska jag inviga de svarta på Lukas tillsammans med mitt nya svarta schabrak som jag inte har testat. Får hoppas att mamma hinner med att fota några bilder också.
Hörs :)

Fredag

Kategori: Min vardag

Äntligen är det fredag :) Fast veckan har gått riktigt snabbt och allt har kännts så enkelt. I helgen ska de bli läxor men även stallet på lördag. Annars har jag ingen aning om vad som händer. Kanske blir den där efterlängtade turen till flädie, vem vet :)
Uppdaterar senare, får hoppas att jag har något mer spännande att berätta om då :)

Kategori: Kompisar

Jag älskar min Joakim <3