emelievidberg

söndag

Kategori: Min vardag


Jag har det unerbart! Igår kväll åt vi god mat hemma hos Joakims mamma och tittade på film (eller dem gjorde det medans jag låg i soffan och snarkade-.-). Idag har vi inte gjort så rysligt mycket. Snart ska vi titta på en Beck film och lata oss. Hörs så länge!

Imorgon drar jag härifrån

Kategori: Joakim

Imorgon sticker jag till Joakim runt halv 12. Som vanligt blir det alltid segt här då, men kommande vecka ska spenderas med honom.
Filmen var föresten riktigt ruskig, samtidigt lite, lite skrattig haha. Nej, nu ska jag sova. Ha en underbart lov!<3

Bio

Kategori: Kompisar

Nu tar vi bussen ner till stan och möter upp två klasskompisar och sen blir det bio! :D

Dagens bild

Kategori: Kompisar

Julia och Malin under idrotts lektionen :)

Skriskor

Kategori: Skola

Idag ska vi åka skrisko på idrotten haha. Kommer nästan inte ihåg när jag gjorde det sist så det kommer väl inte gå så bra^^
Emma och Gunnar får stå för morgon bilden :)
Nu ska jag göra mig iordning för skolan. Hörs ;)

Ett härligt slut på kvällen

Kategori: Min vardag

Är jag ett matvrak eller vad? Har just ätit två mackor och nu knaprar jag i mig kakor och te. Snacka om att jag kommer bli tjock inom några år ^^

Hur som helst så hade inte hovslagaren kommit så Lukas fick vila. Ändå var jag i stallet mellan halv 2 och fram till 5, vad gjorde jag under dem timmarna egentligen?
Jag ska även hinna packa ikväll så jag slipper det imorgon. Hörs senare! :)

Klart!

Kategori: Min vardag

Nu är äntligen provet över!
Slutade halv ett då jag var klar och nu ska jag bege mig till stallet för att rida Lukas, och om inte hovslagaren kommit vet jag inte vad jag gör. Vill kunnna rida som vanligt och inte bara skritta på mjukt underlag. Hur som helst så har jag mycket att göra idag och imorgon innan jag ska till Joakim.
Vi hörs efter stallet!

Dimmig morgon

Kategori: Min vardag

Syns kanske inte så jätte bra på bilden men redigt dimmigt är det. Runt 9 ska jag börja cykla mot skolan men innan dess ska jag lägga mig i sängen igen och sova några minuter till haha. Sen får jag bara hoppas på att provet idag går någerlunda bra ;)
Hörs senare idag!

Jag blir så trött

Kategori: Min vardag

Nej, nu ger jag fan upp. Orkar inte med saker som population, klimaxstadier, ekosystem och hållbar utveckling. Det får gå som det gör men jag kan inte göra mer nu för att trycka in det i min hjärna.
Istället blir det nu tv, te och prat med älsklingen min <3

2 dagar kvar innan lov

Kategori: Min vardag

Hejsan:) Tar en paus från allt pluggande, har suttit sedan halv 4! Hur som helst så är jag riktigt nervös inför provet imorgon, känns inte alls bra :(
Något glädjande som händer imorgon är att jag och min busunge firar 3 år tsm. Kanske inget jätte speciellt men ändå ;)

Just nu

Kategori: Skola


Just nu sitter jag och några kompisar och väntar på att nästa lektion ska börja. Vi hörs sen efter skolan! ;)

Om det nu ändå ska vara så

Kategori: Allmänt


Strunta i det som hände för en sekund sen, de är historia nu

Kategori: Min vardag

Skoldagen var slut 14.20 för min del så då cyklade jag direkt hem. Såklart var det stallet direkt och sköta om Dacke. Red inte utan longerade istället ;) Hade sen eftermiddags fodring men efter det cyklade jag hem. Började sedan plugga halv sju så nu tänkte jag ta en liten paus innan jag återgår till skolarbetet.

Livet leker, och jag följer med i svängarna. Vad annars ska jag göra?

Måndag♥

Kategori: Min vardag

Hej. Idag har det varit en ganska stressig dag. Började med skolan, sen hem och gjorde läxa och sen stallet. Nu borde jag egentligen träna till provet som är på torsdag men jag har verklinge ingen ork kvar. Så det får bli imorgon.  Därför ska jag nu ta en kopp te, en macka och slappna av framför tv:n :)

Svårt hmh

Kategori: Min vardag

Godmorgon!

Idag har jag endast två saker att göra. Först ska jag till nova för att handla present till Joakim. Sen resten av dagen ska jag plugga naturkunskap. Tråkigt men ett måste.
Har beslutsångest för jag kan inte bestämma mig för vad jag ska köpa till Joakim. Det är svårt att köpa något till killar :s haha

Färg chock

Kategori: Häst

Idag matchade inte jag och Dacke alls. Jag gillar hans orangea shabrak, tyvärr blandade jag det med mina bruna ridbyxor och lila tröja. Resultatet blev ju inte så jätte snyggt...
Men dacke är alltid lika snygg :)

Lördag kväll framför datorn

Kategori: Min vardag

Det har varit lite dött här under dagen men jag har tillbringat stora delar av dagen i båda stallen, så det är därför. Däremot så ska jag börja kolla igenom bilderna som jag tagit under helgen och fixa lite med dem. Antagligen kommer de upp här lite senare ikväll :)

Borta i klågerup

Kategori: Kompisar

Hej, just nu sitter jag i ett hus i Klågerup där en kompis till mig bor. Vi ska plocka fram godis nu och slå på en film eller något annat skojj :)

En liten putt

Kategori: Häst

Mm, tack Lukas, tack så mycket för det hugget. Tur att jag hade på mig några lager tjocktröjor så att det inte blev värre. Kommer bara bli ett fint stort blåmärke sen. Ser ju inte heller så farligt ut på bilden, kanske jag som är klen ;)

Fredag morgon

Kategori: Min vardag

Äntligen fredag, och snart blir det skola.
Hörs efter det! :)

20 år

Kategori: Joakim

Idag fyller världens finaste kille 20 år. Tyvärr kan jag inte vara med honom och fira det, men det får bli nästa lördag istället <3

Kategori: Min vardag

Ogillar att när jag kommer till stallet, helt förberedd på att hoppa, så har den förbaskade hovslagaren inte kommit. Därför tog jag istället en liten skrittrunda innan han fick komma in i stallet igen. Cyklade sen till Dacke och pysslade om honom en stund.
Imorgon är det fredag och jag taggar tills kvällen då jag ska umgås med dem bästa! :) Som vanligt kommer helgen bestå av plugg och hästar ;)
(undrar föresten om jag kommer våga visa mig med Dacke på torns igen efter utbrottet som han fick igår)

Onsdag

Kategori: Min vardag

Idag fick vi äntligen våra datorer :)
Efter skolan cyklade jag till Dacke och red honom, galen häst säger jag bara. Har aldrig sett honom så galen som idag ^^ men sen i ridhuset gick det mycket bättre :)
Har några lugnar dagar framför mig utan läxor. Däremot har jag både Lukas och Dacke imorgon, ser fram emot det ;) Nu ska jag titta på tv, hörs imorgon!

Irriterad till max

Kategori: Skola

Hej :) Har slängt i mig en begal och ska snart slänga mig över matteboken men först lite annat.
Jag gick det skolan med ett leede på läpparna eftersom vi skulle få våra datorer. Så där satt vi och väntade, men får vi dem? Nej, för våra förbaskat dumma lärare har inte ens gett oss pappret som man ska skriva under för att få sin dator. Så det var bara att vända och gå igen, buuuh.
Men nu tänker jag strunta i det och ta fram godis till pluggandet. Sen hörs vi ikväll! :)

En dag till

Kategori: Min vardag

Idag har jag klarat av det där förbaskade samhällsprovet. Det gick förvånatsvärt bra :) Imorgon ska min data äntligen komma så får hoppas på det bästa bara.
Dessutom ska så ska lukas skos imorgon, vilket innebär att jag kan ta ett riktigt hopp pass på torsdag *överlycklig*.
Nu ska jag titta på csi och dricka te, hörs sen :)

16 oktober

Kategori: Häst

Känndes väl behövligt igår att bara hoppa upp på bushästen och leka runt i ena hagen. Flängred inte, men skojjade med honom lite :)

lgår

Kategori: Häst

Duktigt...

Kategori: Allmänt

Jag hade precis tänkt lägga upp några bilder från idag, men det sket sig. Blogg.se har fel med sidan som vanligt så det får bli en annan gång. Hörs imorgon :)

Stallet, som ett andra hem

Kategori: Häst

Orkar verkligen inte plugga mer! Därför stänger jag ihop böckerna och beger mig till stallet (igen) för att spendera några timmar där. Hörs senare ikväll :)

Every teardrop is a waterfall

Kategori: Min vardag

Nu är det dags för mig att krypa till kojjs. Imorgon är det dax igen, lika tidigt ;) Får hoppas att min kropp är villig att sammarbeta med mig bara :s
Därför hörs vi imorgon med nya fräscha hoppbilder, förhoppningsvis på både Jessica och Emma ;)

Dagens bilder

Kategori: Häst

Shit säger jag bara. Mina bilder blir verkligen jätte kassa. Jag känner mig som en riktig nybörjare... Att det ska vara så förbaskat svårt att fota inne i ridhus :s
Fina Dacke :)

15 oktober

Kategori: Min vardag

Hej på er :) Dagen började med att väckarklockan ringde kl 7. Stack ner till ena stallet och släppte ut pållarna, cyklade sen till det andra stallet och gjorde iordning Dacke, för det var tävlingsdags :) Jessica och dacke var båda jätte duktiga, speciellt i andra klassen ;) Har ganska många bilder, men vet redan nu att det är ganska kass kvalite, eftersom det är tagna inne i ridhuset. Hur som helst så ska dem tävla imorgon igen, fast då hoppning ^^
Efter stallet började jag ganksa direkt med att träna till provet. Har suttit nu med det i tre timmar så det var dax för en paus :) Ska snart fortsätta men först ska jag slänga mig på sängen :p
Blev en massa babbel nu men ja. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kommer vara ensam hemma vilket innebär tråk, just därför ska jag hitta på något att göra, typ nu ;)
Annars hörs vi när vi hörs!

Aj

Kategori: Min vardag

Säger bara aj. Varför? Jo, för att jag först hade en lektion där vi skulle crowla (eller hur det stavas), sen efter skolan stack jag till stallet för att lasta in 800 baler. Ont i ryggen och blåsor på händerna, annars är jag faktiskt okej :)
Resten av fredagskvällen ska jag ta det lugnt och äta pizza. Har fått ännu mera att göra i helgen, nämligen in och ut släpp. Men jag ser fram emot det, ett fullspäckat schema är bäst ;)
Hörs senare :D

Asså nej nu

Kategori: Min vardag

Nu åker den tunna vinterjackan fram. Tänker inte ha min tunna jacka en dag till! Sen sparar jag min ännu tjockare till det blir riktigt kallt ^^

Tidig morgon

Kategori: Min vardag

Godmorgon :) Blev väckt för ca en timme sen av att min mamma kom inrusade och sa; Emelie kolla, jag har din gamla hjälm. Sen brast  hon ut i skratt. Jobbig mamma eller?
Nej men jag ska ta mig lite frukost och förbereda mig inför skolan, som vanligt så har jag sovmorgon till strax innan tio ;) Helgen är även fullspäckad med hästar, läxor och annat skojj :)

Skillnad

Kategori: Häst

Sitter och kollar igenom gamla bilder och stannade på en bild som är från 30 april i år på Lukas och mig. Han ser jätte liten ut, ingen mage alls. Nu i oktober så ser han ut som en köttbulle haha^^
Den översta bilden är från 30 april, och den nedersta från den 23 september ^^

Höstigt

Kategori: Min vardag

Enligt mig så kom hösten för ca 2 veckor sen, det har varit ganska varmt men nu börjar det dra ihop sig på riktigt. Det börjar bli mörkt redan vid 6-tiden och är alldels beckmörkt på morgonen när jag går upp. Som alla andra år är det lika jobbigt och tråkigt men jag har faktiskt några sätt för att göra allt bättre ;)
Jag;
* Bakar alltid något nytt
* Går till stallet oftare och längre
* Har alltid musik runt om mig
* Har alltid någon godsak i närheten
* Badar länge
* Har kameran till hands

Redigt kallt

Kategori: Min vardag

Imorse när jag cyklade till skolan var den endast 4 grader ute. Nu efter skolan var det nästan lika kallt, känns som om vinterjackan snart ska fram ^^
Har nu ätit lite pannkakor så ska bege mig till stallet om en liten stund bara :)
Hörs!

The horse

Kategori: Min vardag

Börjar inte förens om 2 timmar, första lektionen är tyska = prov :( Men efter det så är det bara Natur och engelska innan jag slutar. Nu ska jag kila ut till köket för att äta frukost ;)

Dacke 1 oktober

Kategori: Häst

Någonstans i Dalby, typ stenbrottet

Kategori: Foto

Kategori: Joakim

Han är helt enkelt mannen i mitt liv <3

Börjar bli tjatigt nu va?

Kategori: Min vardag

Har betat av en stor del nu men har fortfarande massor kvar, t.ex det förbaskade samhällsprovet om demokrati och diktatur. Orkar verkligen inte ta itu med det nu. Annars brukar jag vara en sån som hellre gör allt på en gång och har helgen helt eller nästan ledig. Men nej, idag är inte min dag.
Ska istället börja redigera mina bilder för att sen göra pannkakor eller annat gott.
Puss :)

12 oktober

Kategori: Min vardag

Seg skoldag idag med långa lektioner och äcklig mat. Men nu är jag hemma och ar ätit så nu är jag både gladare och piggare! Har en hel del läxa framför mig tills imorgon, varvav ett tyskaprov. Men innan jag går loss på läxorna ska jag cykla till stalllet snabbt och fixa med en sak, inte föräns imorgon blir det att rida Lukas igen ;)
Bild från den 16 september, länge sen nu ^^

Kan man säga smakprov?

Kategori: Häst

Haha kan man säga att det här är ett smakprov från första oktober? Här är en bild iaf ;)

Lite smått

Kategori: Allmänt

Idag var Dacke ovanligt studsig att rida, när han väl började så tog det ett tag innan han slutade, men sen gick det finfint :)
Har beställt biljetter till höstlovet då jag ska till Joakim igen, längtar redan haha :) Och läxan är gjord, jag har duschat och ätit så jag har äntligen tid att lägga över mina bilder som är tagna för en måndad sen, kommer tyvärr inte hinna redigera dem nu men det får bli en annan gång ;)

Tråkigt

Kategori: Min vardag

Gillar inte dagen än så länge. Skolan sög, det är kallt ute och Joakim åkte precis hem. Men, därför ska jag nu cykla till stallet för att pigga upp mig! Hoppas att jag kommer hem utan en massa ångets och liknande.
Hörs :)

Galet jag vet

Kategori: Min vardag

Shit va dålig jag har varit på att uppdatera. Lördag kväll och jag ska nu springa iväg till tv. Men först ska jag berätta några saker, idag var jag iväg och klippte mig. Sen cykla jag till stallet och red Lukas. Har även tillbringat några timmar med det kommande tyskprovet.
Nu ska jag njuta av lördagen och som vanligt hörs vi när vi hörs. Jag har nästan som en paus från bloggen just nu när Joakim är här, så ja.
Vi ses :)

Ledig

Kategori: Min vardag

Idag är det måndag men jag är faktiskt ledig :) Trots det har jag varit uppe sen halv 7 ??
Igår var en lång dag, hälsade på min gammlemormor som fyllde år för någon vecka sen. Efteråt gjorde jag massa nödvändiga saker, och idag är jag långt ifrån sysslolös. Har massa plugg eftersom det är historiaprov på onsdag, uppsats på torsdag m.m.
Nu ska jag kila iväg och göra frukost till mig och Joakim som fortfarande ligger och sover.
Hörs sen! :)
btw, jag har haft några underbara dagar med Dacke denna veckan :)
Har massa bilder att visa så fort jag orkar lägga över dem på datan.