emelievidberg

Torsdag

Kategori: Allmänt

Just nu tittar jag på Kalla fakta samtidigt som jag pratar med älskling i telefonen. Har bakat muffins med choklad i som jag snart ska gå och hämta. Imorgon ska jag sova hos Matilda fira hennes födelsedag som var förra veckan. På lördag ska jag kanske iväg igen men har inte bestämt mig än. Hur som helst så är det fredag imorgon och jag är upptagen hela helgen, alltså som det brukar vara.
Men nu ska jag ta en muffins och slänga mig på sängen, ses :)

Godnatt

Kategori: Allmänt

Tänkte bara kicka in för att säga godnatt.
Så godnatt alla :)


Foto: Joakim

Idag då

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen jätte jätte trött. Det var längesen jag var såhär trött. När jag kom hem så la jag mig och sov och vaknade inte förän runt kvart över 6. Är fortfarande trött och mår illa men de får vara. Jag har läxa att göra och en present att fixa.
Kan tröttheten bero på den redovisning, de svensaprov och de kemiprov jag hade idag? ^^
Hörs senare! ;)

Bragokex

Kategori: Allmänt

Hej :)
Just nu tittar jag på tv och ätet bragokex. Ska njuta av det sista av min lediga dag innan jag ska sova. Det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig med Flah idag, men galoppen gick jätte bra. Han var såklart pigg och så men ville inte gå på volt och annat sånt.
Ha det bra ;)
Hitta en jätte gammal bild.

Studiedag

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig och de är riktigt skönt. Ska iväg till Flah lite senare idag. Får hoppas att det går lika bra idag som det gick i lördags när jag red.
Har redan hunnit plugga till gramatikprovet i svenska som är i morgon med ska snart fortsätta snart igen efter min lilla paus :)
Finaste<3

Iväg

Kategori: Allmänt


Foto: Jag
I eftermiddag/kväll kommer jag vara borta. Ska lämna in min mobil och sen iväg på en körgrej innan jag får börja övningsköra. Får se om jag uppdaterar mer.
Ses :)

Failbilder

Kategori: Allmänt

Det blev några failbilder under passet såklart. Här kommer de.


Bildbomb

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen fått koll på bilderna och internet bråkar inte med mig :) Därför kommer det en bildbomb nu från dagens ridning ;)












Foto: Mamma

Det funkar ju aldrig

Kategori: Allmänt

Hej! Just nu håller jag på att fixa med bilderna som jag(och min mamma) tog idag i stallet. Tänkte först ladda upp en liten "förhandsvisnings bild" men det gick inte. Kan inte ladda upp bilder som är så stora. Men små webbcam bilder går ;) Men jag lovar att jag ska försöka varje minut tills det går. Så länge för vi nöja oss med den här bilden :p

Vi hörs :)

Nu till stallet

Kategori: Allmänt

Nu ska jag cykla ner till stallet med mamma och min syster. Bilder kommer ikväll och jag lovar det. Den här gången ska jag inte dröja ut på allt :)
Ses! :)

Ridningen igår

Kategori: Häst

Igår fick jag hjälp av Jessica när jag red Flash. Det känndes mycket bättre än när jag rider själv för hon sa till mig vad jag skulle göra, vilket leder till att jag inte ger upp och struntar i det eller bara rider och inte tar tag i det. I slutet, efter sådär 50 min så gick han jätte fint. Det känndes verkligen underbart att kunna hålla honom så lätt och ändå känna att jag hade honom på rätt plats. Nu hoppas jag att det går lika bra på tisdag när jag ska rida. Jag ska ta med mig alla tips jag fick av Jessica och sen försöka själv.


Foto: Jag

Söndag

Kategori: Allmänt

Ja då är det söndag. Fast det är den 27, vilket betyder att jag och Joakim har varit tsm i 2 år och 5 månader :)
Gick upp runt 9 och släppte ut hästarna, ska rida lite senare efter lunch för nu ska jag göra lite läxa så jag slipper i veckan ;) Visst är det riktigt härligt med det fina vädret? Solen skiner idag igen :D
Det kanske skulle passa med ännu ljusare färger här på bloggen, som ljusblå? Nu börjar ju faktiskt våren komma på riktigt tycker jag :)

Hörs senare! :)

Dumma sak

Kategori: Allmänt

Just nu vill min data tvärtemot vad jag vill. Så därför lägger jag mina inlägg åt sidan så länge. Hoppas det funkare lite bättre senare ikväll :)

Lördag 26 mars

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen tur idag. Vädret är jätte fint, perfekt nu när jag snart ska rida. Eller ja, om nån timme. Än så länge har jag bara hunnit äta frukost och åkt ner till stallet för att beta hästarna. Men endast 10 min eftersom de inte är så vana. Har inte mer att skriva nu så återkommer senare idag! :)

Musik i mina öron

Kategori: Allmänt


Blev en bild i repris då internet busar med mig och vägrar ladda upp någon annan bild. Just nu sitter jag bara med datan och lyssnar på musik. Vill inte att fredagkvällen ska ta slut(det är ju egentligen lördag nu). Men som tur är så är det lov om ca 3 veckor :) Och en av dem veckorna är temavecka ;)

Får väl se hur länge jag tänker sitta här. Men en sak är säker, imorgon ska jag verkligen försöka rida igenom Flash så det känns riktigt bra. 
Säger godnatt redan nu :) 

En gammal bild

Kategori: Allmänt

Känns som det här var något som jag, Tegler och Jessica roade oss med för ett tag sen :)

Mitt bildprojekt

Kategori: Allmänt

Jag valde såklart att fotografera på mitt bildprojekt. Början kom jag på själv, eller ja, grunden. Sen fick jag småtips av snällaste Emma och nu idag tog jag de första bilderna. Det blev precis som jag hade tänkt mig. Skulle gärna vilja lägga ut en liten provbild men har lovat alla mina "modeller" att jag inte ska visa bilderna för någon annan. Fick använda lite bättre utrustning för första gången. Det är riktigt tur att min lärare är väldigt intresserad av fotografering. Hade två sånna paraplyreflexer och bra vit bakgrund.
Däremot kan jag lägga upp de två bilderna som jag och min lärare tog fram när vi testade inställningarna. Alltså är det han som står för bilderna idag :p
Bjuder på dem^^


.

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag! Den här helgen är verkligen efterlängtad. Ska inte göra några läxor vad jag har planerat in och såklart blir det stallet på lördag och söndag. Ikväll ska jag bara njuta av att vara hemma för en gång skull^^
Just nu är jag och mamma ensamma hemma och då brukar de leda till att mamma vill att spotify ska vara på för fullt haha :) Just nu är det Chris Brown som spelas.

Nej nu ska jag kila iväg och äta pizza. Uppdaterar senare ikväll.
Ha en bra fredagkväll! =)

:)

Kategori: Allmänt

Ibland så verkligen hatar jag rasen fjordning och tycker att det inte är något att rida på. Ibland tycker jag att dem är helt fantastiska. Idag tycker jag att rasen är helt fantastisk. Lukas var som en lite ängel som svävade fram. Han kändes inte alls tung och flyttade sig för minsta lila skänkel. Det märks jätte tydligt att han har kommit igång nu för när jag rider så vill han bara mer och mer. Så fort jag kortar upp tyglarna efter en liten paus vill han bara börja jobba direkt. Det var länge sen jag fick så har bra kontakt med honom. Till och med galoppen i vänster varv funkade. Sånt här gör mig på riktigt bra humör! :)


oerhört fin bild ^^

Onsdag kväll

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag titta på tv. Just nu går det ett program på tv4+ om poliser. Och jag som är intresserad sitter såklart klistrad :) Sen klockan 9 är det ju efterlyst.
Imorgon ska jag rida Lukas och då hoppas jag att vädret är lika fint.
Hörs mer imorgon :)
En bild tagen under praoveckorna förra året.

En gammal bild

Kategori: Allmänt

Hittade en riktigt gammal bild som är från 2007.

De översta priserna är mina och sen de blåa rosetterna till vänster.
För skojs skull tog en ny (och dålig) bild på hur det ser ut nu. De två översta raderna är mina och den understa är Ericas.

Tisdag 22 mars

Kategori: Allmänt

Efter skolan gick jag direkt ut på balkongen och gjorde Eng-läxan där. Solen sken och det var helt underbart. Tyvärr är det lite molningt just nu men jag ska inte klaga! Nu när det börjar bli vårigt så skulle jag behöva en lite mer vårigare header, men måste först plocka ihop några bilder och sen prata med den som kan (Jessica) eftersom jag är jätte dålig på allt sånt^^
Får se vad jag hittar på resten av dan :)
Vårtecken :)

En måndag med två hästar och utv

Kategori: Allmänt

Idag har jag hunnit med två hästar och ett utvecklingssamta. Kan berätta att båda delarna gick jätte bra.
Direkt efter skolan cykla jag till stallet för att ta hand om de två små gosiga killarna, Flash och Dacke. Fixa med dem båda två och de fick såklart mängder med godis. Jag har kanske en dålig tendens att ge hästarna lite väl mycket godis. Men två morötter och ett äppe är väl inte för mycket haha? Red barbacka på Flash i sådär 20 min för sen var jag tvungen att cykla till skolan för att ha mitt sista utvecklingsamtal på Gunnesbo.

Hur som helst så sitter jag nu här mätt och belåten efter att ha ätit tacos. Nu ska jag bara sega mig :)


En till Dacke bild :)

Bus Gunnar

Kategori: Allmänt



Jessica & Dacke

Kategori: Allmänt

Runt 4 åkte jag hem till Emma för att sen åka till stallet. Jessica kom till utebanan med Dacke så jag passade på att fota:)





Tog endast de bästa bilderna. Och orkade inte heller redigera ^^
Nu när vi ändå har den svarta sötnosen på bild så ska jag passa honom imorgon :)

Jag älskar min kanin

Kategori: Allmänt




Foto: Jag

Ut

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort matte i 30 min (vilket är läxan) så nu tänkte jag byta om från min pyamas och gå ut lite. Jag är riktigt sugen på att fota något nu.

Foto: Emma Tegler

Rastning

Kategori: Allmänt

Medans Erica red passade jag på att ta ut Joker så att han fick springa av sig lite och träna på sina små tricks. Vädret var ju helt underbart!






Foto: Jag

Bakade igen

Kategori: Allmänt

Första gången jag gjorde Cupcakes så blev resultatet inte så jätte bra. Så idag gjorde jag om det och de blev mycket bättre. Har bara ätit en, de är verkligen mäktiga men riktigt goda :) Hade inte så mycket glasyr för den är så söt, det blir bara för mycket då.

Från igår

Kategori: Allmänt

Nu har jag lagt lite tid på att redigera några bilder iaf.
Bilder från igår.
Jag lyckades fånga Emma på några bider :)





De två översta bilderna har jag tagit, och sen har Emma Tegler tagit den sista.

Nya bilder

Kategori: Allmänt

Nu blir det stallet och jag hoppas att det blir många nya bilder :)

19 mars

Kategori: Allmänt

Tiden går så fort känns det som, eller det känns som om det var första mars för bara någon dag sen.
Men ju fortare tider går ju bättre för jag vill ju träffa Joakim.

Ska sätta mig med lite skolsaker innan jag ska ner till stallet.
Ses så länge :)

Helg

Kategori: Allmänt

Nu är ännu en skolvecka över och det är helg! Men jag kan faktiskt erkänna att jag inte gjort något jobbigt idag. Allt har varit lagom roligt eller helt enkelt intressant, de trodde jag aldrig att jag skulle tycka om skolan :)
Så just nu laddar jag upp mig innan jag ska iväg. Kamerabatteriet ska laddas och jag ska fixsas ^^

Annars händer det inget roligt i mitt liv just nu. Men det är ju bara just nu ;)

En gammal bild

Kategori: Allmänt

Hittade en gammal bild på mig och Joakim. Känns som evigheter sen <3

Snart fredag

Kategori: Allmänt

Imorgon är det äntligen fredag och jag ska se till att få en jätte bra helg. Dock har jag nästan inget planerat. Just nu går jag bara runt i myskläder och väntar på att få krypa ner i sängen. Men först blir det att äta lite.
Red inte Lukas idag då de regnade hela tiden och jag vill inte bli förkyld, så jag var istället med på "hästmöte". Varade inte så länge och var inte direkt speciellt heller.

Nu ska jag fortsätta att prata med min gulleplutt och sen ta något att äta.
Ta hand om er.
Lägger upp en bild i repris, just bara för att jag saknar den fina Maya hästen<3

Trygghet

Kategori: Joakim

Hos dig är jag alltid trygg <3

Jag längtar

Kategori: Joakim

Jag längtar tills jag får höra dig igen
Höra dina andetag mot min hals.
Jag längtar tills jag får vakna upp vid din sida
Och att du tar mig i din famn
Jag längtar tills jag får se dig le
Le med hela ditt hjärta
Jag längtar tills längtan tar dö på mig
Så snälla kom och rädda mig

Allt som vanligt

Kategori: Allmänt

Ja, allt är bara som vanligt. Jag är hemma, har gjort läxan ätit kvällsmat. En helt vanlig dag i mitt vanliga liv. Och just nu pratar jag i telefon med Joakim <3

Och jag verkligen hatar Blogg.se just nu. Mina bilder kommer adrig upp så det blir tråkiga bildlösa inlägg :(

Stackars fot

Kategori: Allmänt

Min fot är just nu inte riktig. Varför vet jag faktiskt inte. Allt var helt normalt tills jag vaknade imorse och min vänstra fot inte ville . Det går bra så länge jag har på mig ett bar stadiga skor. Men nu har det bara blivit värre :(

Men nog om det, idag har jag bara tagit det lugnt. Hade ingen häst idag eftersom jag red igår istället. Så nu sitter jag bara och latar mig. Och det är verkligen jätte härligt kan jag säga :)

I helgen ska jag till en av mina bästa kompisar för att fira födelsedag och det ser jag verkligen fram emot. Det brukar alltid bli lyckat. Annars kan jag bara längta tills det blir helg ^^
En bild på en riktig sötnos, som älskar att bråka med grannen haha.

Blir så arg på huvudvärken

Kategori: Allmänt

Detta inlägget skulle ha kommit upp igår med de gjorde det såklart inte. Men här är det.


Hela kvällen i lördes hade jag ont i huvudet och la mig redan runt 10. Redan idag så är huvudvärken tillbaka. Ända sen jag cykla till stallet har jag haft ont i huvudet och det var vid 3 tiden. Jag blir så arg, och tabletter hjälper inte. Inte heller kan jag gå och äta jätte stark medicin, som dessutom kostar jätte mycket, varannan dag.

Det som gjorde mig lite glad vär när jag sprang på ett tjuga som blev bra kompis med min plånbok :)
Hur som helst så ska jag titta på tv och tvinga bort den äckliga huvudvärken.

Tränat

Kategori: Allmänt

Nu har jag tränat i 40 min med gubbibadet. Och det känns jätte bra :)

Söndag kväll

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara tagit de lugnt. Kan säga att det verkligen behövdes. Har endast tagit in hästarna och sen gjort lite läxa. Var även en sväng på Nova för att köpa ännu mer presenter till två kompisar till.
Jag ska träna med mamma sen, med våra gummiband. Får se hur det går :)

Nu ska jag bara fortsätta att ta det lugnt.
Ses!
Jätte gammal bild, helt oseriös och allt haha.

Oredigerade bilder

Kategori: Allmänt

Konstigt nog har jag inte orkat redigera några bilder. Så det här får duga.




Städhumör

Kategori: Allmänt

Jag är på riktigt bra städhumör idag! Mitt rum behövs verkligen städas, det är riktigt dammigt :s
Så nu ska jag sätta på musik och börja damma och sen damsuga.


Känns konstigt att jag kan skina upp såhär mycket så fort jag får se ditt vackra ansikte <3

12 mars

Kategori: Allmänt

Ursäkta att jag inte gjorde ett enda inlägg igår men jag hade verkligen fullt upp.
Först slutade vi runt halv 12. Då stack jag och E till Nova för att handla present till C. När jag sen kom hem blev det ett långt bad. Och helt plötsligt ville jag baka, så då började jag baka Cupcake, vilket blev jätte gott. Efter det hann jag precis fixa mig innan det var dax att åka för att tillbringa en kväll men tjejerna i klassen.
Kom hem sen runt halv 1. Redan 9 var jag uppe idag för att ta ut hästarna.

Denna helgen hoppas jag kommer bli lugn. Jag ska bara jobba med lite skolgrejer och städa mitt rum. Så skönt att så lite står på mig "att göra lista".

Såklart ska jag lägga upp bilder från idag och igår. Men det blir lite senare.
Vi ses :)

.

Kategori: Allmänt

Efter att jag ridit Lukas ute i stormen var jag hur trött som helst och hande ont u huvudet, och vem orkar gå hem då? Så jag hoppade upp på Lukas när han stod och åt och "vilade" mig där. Var ganska mysigt att höra hästarna äta :)


Fint ruffsigt hår^^

Annorlunda för mig

Kategori: Allmänt

Idag tog jag på mig något som jag bara har använt en gång innan. Känns lite annorlunda och är inte riktigt min stil.


Ser nu på bilden att jag behöver putsa min spegel, den är en aning smutsig^^

Saknar dig.

Kategori: Allmänt





Pannkakor

Kategori: Allmänt

Ikväll blev det pannkakor till kvällsmat som jag gjorde :)


Pannkakor var verkligen passade idag. Jag var riktigt hungrig. 

Jag idag.

Foto: Jag

Fluffiga moln

Kategori: Häst

Det känns fortfarande som jag svävar på fluffiga moln efter dagens tur med Flash. Idag skulle han endast skritta för att han var tydligen kanske sjuk eller nått. Så jag tog ut honom på ett skrittrunda i solskenet i en timme. Bara han och jag. Det är otroligt mysigt att bara sitta på honom när han lunkar fram. Lyssnar på minsta lilla jag ber honom om och gör inget dumt. Det är inte bara vid riktiga träningspass som jag kan känna såhär, endast skritt på långa tyglar med världens bästa häst gjorde min dag!


Fina Flashen! Dåig mobilbild men hade inte kameran med mig.

En måndag mitt i allt

Kategori: Allmänt

Vaknade runt 8, och det känns inte okej eftersom jag är ledig idag. Men är man pigg på morgnarna så är man ;)
Snart bär det av till optikern och sen blir det att plugga So.

Eftersom det är fint väder även idag ska jag se om jag hinner ut och fotta en runda också. Det var längesen kameran var framme (lördags). Nu måste jag fixa mig och så hörs vi senare.
Ses!


Foto: Jag

Bio

Kategori: Allmänt

Snart ska jag och L titta på bio. Vi ska se filmen Sanctum i 3D. Innan har jag gjort några läxor så att jag slipper så många i veckan. Imorgon är det studiedag. Härligt!

Ses.

Dagen träning

Kategori: Allmänt

Jag och Erica delade på Lukas idag. De första 30 min hjälpte jag Erica och vi tränade på cavaletti i lina då Lukas blir lite galen så fort ett hinder kommer upp (sist vi hoppade var Lukas lite för pigg så Erica ramla av). Men idag gick det mycket bättre och han höll ett precis lagom tempo. Jag red i 20 min och tränade då på hans galopp. I traven har han jätte bra balans men så fort det kommer till galoppen så blir det hela tiden korsgalopp. Och det känns som om jag tränar på det varje gång jag rider men inget händer? Hur som helst så gick allt jätte bra och vädret var helt underbart. Dock blev det inga bilder när jag red utan bara på Erica och en annan tjej som red samtidigt som oss.
Bilderna blev verkligen jätte dåliga :(


4 mars 2011

Kategori: Allmänt

Jag är så himla trött nu. Har massor att göra de kommade dagarna och mitt rum ser även ut som, ja jag vet inte vad. Det igger kläder och hästgrejer precis överallt. Får se till att fixa det någon dag...

Ska snart sova eftersom jag inte får någon sovmorgon imorgon. Tråkigt inlägg och helt onödigt men så blir det ibland.

Godnatt!
Känner mig just nu lika tjock som söta Hilda på bilden ^^

Bilder

Kategori: Allmänt

Borde jag skriva mitt namn på alla bilder jag tar så att ingen tar dem? Eller? Vad tycker ni? Jag tillåter såklart andra att använda mina bilder om man skriver att det är jag som har tagit dem.

Har gjort ett snabbt exempel bara.

Nyklippta...

Kategori: Allmänt

klor på kaninen och då är man ju såhär nyfiken:


Foto: Jag

Flash igen

Kategori: Allmänt

Fick en enda bild som går att titta på sen jag var i stallet i tisdags. Alla andra blev så dåliga så jag vill inte visa. Men den bästa kommer upp.


Foto: Jag

Synd bara att jag råkade kapa hans öron^^

Underbara fjording

Kategori: Allmänt

Idag red jag faktiskt Lukas i ca 40 min. Tänkte att jag orkar inte vänta mer så jag hoppade upp. Och för första gången kände jag att den här sega pållen kan ju! Jag kände hur han sakta sökte sig neråt med huvudet och att han verkligen tog bettet på ett bra sätt. Han slappnade av och fick bra balans och jobbade mer med ryggen, vilket resulterade med att han kunde ha huvudet på rätt plats. Det kanske inte är så speciellt egentligen men en fjordning som är lat och knappt kan galoppera rätt utan att det blir korsgalopp är det ändå ganska speciellt. Nöjd var jag iaf när jag sen hoppade av :)



Imorgon är det äntligen fredag och jag ska bara ta det riktigt lugnt och äta massa godis, eller ja, naturgodis. På lördag ska jag va med när Erica ska rida Lukas och jag har även in - och ut släpp. Såklart blir det även läxor som ska göras. Och det härliga är att jag är ledig på måndag så min helg blir lite längre.

Nu ska jag nog umgås lite med min kanin.
Ses :)

Tävlingar

Kategori: Allmänt

Jag har alltid önskat om att få börja tävla på riktigt. När jag började rida så hade jag hästar som kunde tävla men jag red bara dem hästarna varanan helg och min pappa ville inte ta upp det och fullföra det. Ändå så sa han flera gånger att vi skulle föröska komma ut på hopptävlingar med det snälla fullblods stoet. Men det hände lixsom inget. Så det blev inga tävlingar för mig.

Sen hjälpte Jessica (http://jessicaahlgren.blogg.se/) mig att komma ut på mina två första tävlingar. Det var med stallets b-ponny Zimon och det blev bara en Clear Round med det var ett bra första steg.

Tyvärr gick det inte längre än så. Jag tjatade mer på min pappa, inget hände. Sen nu så hade jag och Lena planerat en lätt liten tävling med Maya, inte en vanlig utan en väldigt lätt tävling, men den såldes hon.

Jag är även tänkt länge på att tävla enkla hopptävlingar med Lukas, men det är väldigt tråkigt att göra det eftersom jag bara rida honom en gång i veckan. Han är riktigt duktig på att hoppa men en träningsdag i veckan räcker inte. Men vem vet. Jag kanske ger mig ut på småtävlingar. Tävlingar som inte kräver grönt kort.

Det är en annan sak som jag måste fixa. Jag vill ta grönt kort men har ingen aning om var jag kan göra det. Ja, det finns några hinder för mig innan jag kan komma ut på banorna.

Lägger iaf upp några bilder på de två första tävlingarna :)











Gamla bilder och eftersom jag hade en sån dålig kamera tog jag inte alls många bilder.

En helt vanlig onsdag

Kategori: Allmänt

Idag var det verkligen inte roligt att gå upp när klockan ringde. Jag var verkligen jätte trött och fick stressa massa. Men sen var skoldagen kanske lugn ändå. Lite pinsamt bara att jag fick en host attack under matten och rusade ut, sen kom läraren ; "Är det du som hostar Emelie?" Jag; "Ja" Lärare; "Jaha" och skrattar.
Kanske inte verkar pinsamt men det var de.

Hade nationellt prov i svenska muntligt. Innan oroade jag mig jätte mycket för att jag inte skulle förstå men det var faktiskt enkelt. Vilken tur för mig att jag fick ett MVG så mycket som jag babblade på^^

Just nu har jag en sockerkaka i ungen som är klar om ett tag. Kände att jag behövde något att mumsa på. Och vet ni? Idag när jag kom hem efter skolan hade jag lite saker att göra, som So men när jag inte gjorde det upptäckte jag att jag inte hade något att göra. Och det läskiga är att det beror på att denna veckan är så "läx-lugn".  Nästan lite hemsk tanke.

Nu ska jag kolla på tv eller nått annat skojjigt. Ha det bra.


Foto: Jag

Strepsil och annat bra

Kategori: Allmänt

Min snälla mamma har varit på apoteket och köpt lite bra saker till mig nu. Både strepsil till halsen och hostmedicin. Så idag hoppas jag på att somna lite tidigare och inte sittandes (igår tog jag hostmedicin och la upp kuddarna så att jag nästa satt helt upp) för det var riktigt obekvämt.

Några andra i stallet hade redan fixat med hästarna så jag behövde inte. Men sen jag jag och mamma en promenad med Flash i ca 30 min, istället för att jag red. Sen åkte vi och handlade och sen har inte så mycket mer hänt. Jag förstår inte hur vi knappt kan ha några läxor denna veckan? Men jag är självklart bara glad för det :)








Foto och redigering: Jag

Jag och Joakim gick på många promenader under lovet och då passade jag på att fota grannes hästar. Hoppas att h*n inte blev allt för sur för de ^^
Nu ska jag snabbt smyga i mig lite glass för att det ska bli lenare i halsen. Sen ska jag sova. Så jag säger;
Godnatt :)

Flashen

Kategori: Allmänt

Idag ska jag ner till stallet och ta hand om gosiga Flash. Väntar vara på att mamma ska komma hem. Alexandra bad mig även att ta in de andra hästarna och ge eftermiddags mat så det tar jag mig såklart an! Älskar man hästar så gör man, haha. Jag gillar det nog bara eftersom jag får va ännu mer i stallet och pyssla. De som har in och ut släpp ofta tycker nog inte att det är lika roligt ^^

Egentligen så borde jag inte rida, eller anstränga mig alls (jag skippade ju även idrotten idag) men jag känner ändå nu att jag är sugen på att ta en kort sväng på honom. Förra veckan red jag ju inte alls så kanske ska passa på och ta igen det? Får se hur det blir.


Foto: Erica

Nu när jag ser bilden på sötaste hästen i stan så kollade jag igenom mina bilder. Jag har ju knappt några bilder på honom. De måste ändras genast så idag följer kameran med ner till stallet.
Ses!